0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba 2008 yaris"im var üzerine port bagaj taktırmak istiyorum. izmirdeyim. dezavantajı var mı? sörf tahtası ve valiz taşımak için. dışarıda sanayi de mi yaptırsam... toyota 240 ytl fiyat verdi... taktıranlardan yardım istiyorum... ayrıca bisiklet taşıyıcı da alıcam. herkese kazasız belasız günler[/quote]ii günler ali bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız yolculuklar arkadaşım orj taktırmanı tavsiye ederim çünkiaracınla aldığın malzemenin uyum sağlaması gerekir daha sonra tekrardan masraf yapıp orjinalini almaktansa şimdi yap bu masrafı kafanda sil derim bende de 2008 yaris var şu anda bir çok aksesuar aklımdan geçiyor ve orjinal olmayanı almama kararı verdim belki biraz gecikerek alabileceğim ama bir daha geri dönüp bakmak istemiyorum saygılarımla
MerhabalarBende daha önce yerli bir taşıyıcı aldım fakat paslanarak aracıma zarar verdi, değiştirmek zorunda kaldım. Bu konuda edindiğim tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim ki aynı hatalara sizde düşmeyin. Bagajmarket firmasında aradığım ürün çeşidini buldum. Hem üründen hemde yaklaşımları beni çok mutlu etti. Şiddetle öneririm.http://www.bagajmarket.com/
Neriman Hn., sizi Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz lütfen?
2008 yaris"im var üzerine port bagaj taktırmak istiyorum ayrıca bisiklet taşıyıcı da alıcam
Hazır hızını almışken birde karavan tak arkasına tam olsun
Kemal Abi piyango vurursa ilk iş bir hymer alacağım mercedes sprinter veya fiat ducado üstüne projenlendirilmiş olarak...Şükrü Bey port bagaj uzun yolda yüklüyken tavana zarar verebilir.zaten yarisin tavan kapasitesi kütle olrak 45 kg civarı birşey.uzun vadede paslanma riski vs de var.