0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kadın değilim,Sadece adım o şekilde yapacak bişi yok
Şimdi bana lütfen bu işlerden anlayan biri yardımcı olsun ve aşağıda sıraladığım özellikler sonradan Dizel araca ilave ediliyormu bilgi versin.1-Far sensörü2-Yağmur Sensörü3-Karartmalı dikiz aynası (Geri görüş ekranı olandan )4-VSC-Viraj denge sistemi-bu çok önemli benim için.5-TRC-Kalkış destek sistemi-Buda çok önemli.6-Hız Sabitleyici..lütfen sonradan ilave ediliyor olsun .. noluuurr...
arkadaşlar tct de fikir alışverişinde bulunmak için foruma üye olmayan varsa forumda durmasın... arkadaşlarımızdan birisi bir konu hakkında fikire ihtiyaç duyduğunda yok sen o aracı sat yok başka aracın kasasını monte et gibi çözüm odaklı olmayan mesajlar yazmayalım lütfen rica ediyorum ben bu dertten muzdaripim açıkçası bilginize...
Ben fikir alışverişi için değil muhabbet ve arkadaşlık için buradayım. Atın o zaman beni?
Aylin bey,Bildiğim kadarıyla d4d motorlu Toyota Corolla ve Auris araçlara hız sabitleyicisi takılmıyor.Dilerseniz, D4D Cruise Control mağdurlarına destek olmak için aşağıdaki konuyu okuyun ve harekete geçin.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=25049.0
Aylin Bey....
beni de atmalısınız o halde toyota'dan da soğudum zaten..
Erman bey, size katılıyorum. Ama ne yapacağız bu durumda.Evet, Aylin bey, kişinin profiline bakmasini bilmiyorsunuz galiba ?!!Senin gibi kişiler yüzünden ben de forumdan soğumaya başladım. Buna ne diyeceksiniz?Muhabbet de yerine göre olur. Dalga geçmeye ve şaka yapmaya uygun olmayan yerde, "muhabbet" dediğiniz kelimelerin ölçüsünü bilmezseniz, böyle bir durum çıkar ortaya.
Levent Bey,desteğinize kayısız kalamıyacağım..çok teşekkürler...Saygılar.
Ben neyi nereden öğreneceğimi iyi biliyorum.Öyle kaba saba konuşmaya gerek yok...Aylin Bey sözünü duyan herkes herhalde şöyle bir dönüp bakar...