0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun, bu durumda gitmemeni çok büyük 1 hata olarak görüyorum...
Sağol muhammet abi, METEF Fuarında görevliyim gidemıyorum, uyuyamıyorumda benım bunu halletmem lazım.
Kanımca sinizüt olmuşsun,bol bol sıvı al, tantum sprey iyi gelir,10 antibiyotik tedavisi iyi gelir,geçmezse doktora marş marş...
Hande hanım merhaba, siz selam vermeseniz de ben vereyim,cevap verdiğime göre ben böyle yapıyorum değil mi!aynı sıkıntıyı uzun süredir yaşayan birisi olarak paylaştım, kardeşimiz görevli olduğu için doktora da gidemiyormuş, zor durumda anlaşılan.bir yanlışımız mı oldu acaba?Pardon balgamın rengini de sormalıydım, hata yapmışım
Sayın Mehmet Gökçe ilk yazdığınız yazıyı annem de yazmış olsaydı aynı tepkiyi verirdim bir hekim olarak bu konuda hassas olduğuma göre mesleğimi icra ederken de aynı hassasiyeti gösterdiğimden emin olabilirsiniz (reçete kalabalıklığı konusunda son derece etik olduğumu beni tanıyanlar bilir) konu başlığını açan arkadaşımıza gerekli önerileri özel mesaj yoluyla yaptım içiniz rahat olsun. amacım sizi kırmakta değildi beni tanısaydınız üslubumun anladığınız tarzda olmadığını bilirdiniz elbette birbirimize yardımcı olmaya devam edeceğiz bu arada birbirimize kırılmayacağız.iyi forumlar.(Türkiye de sağlık eğitimi malesef yeterli değil elbette kimi durumlarda enfeksiyon geçirildiğini hekim olmayanlar da tahmin edebilirler ama yine de ilaç seçimini hekiminizin yapmasına izin verin.aile hekiminizle tanışın ve gerekli eğitimi yönlendirmeyi ondan alın.)
Keşke dalarken kulaklarına tıkaç taksaydın