Gönderen Konu: Toyota Borovalı servis önerisi Boya ve kaporta  (Okunma sayısı 2241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Toyota Borovalı servis önerisi Boya ve kaporta
« : Haziran 02, 2011, 18:46:06 »
Toyota Borovalı İzmir servisi boya kaporta işçiliği nasıldır bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum veya bu konuda önerebilecekleri servis varmıdır aracımın sol ön çamurluk değişecek sol ön kapı ve ayna boyanacak

Toyota Club Türkiye

Toyota Borovalı servis önerisi Boya ve kaporta
« : Haziran 02, 2011, 18:46:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Toyota Borovalı servis önerisi Boya ve kaporta
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2011, 19:39:18 »
Toyota Borovalı İzmir servisi boya kaporta işçiliği nasıldır bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum veya bu konuda önerebilecekleri servis varmıdır aracımın sol ön çamurluk değişecek sol ön kapı ve ayna boyanacak
çok geçmiş olsun.... kesinlikle çamurluğu deyiştirtmeyin doğrultun isterseniz 3 sanayi ve ya karabağlara bir götürün gösterin
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2011, 22:39:32 »

Borovalı süper bir servis. Bugüne kadar beni hiç üzmediler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Değişim konusunda da; ben herşeyin yenisini severim, öyle doğrultma falan bana gelmez...
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2011, 23:10:07 »
çok geçmiş olsun.... kesinlikle çamurluğu deyiştirtmeyin doğrultun isterseniz 3 sanayi ve ya karabağlara bir götürün gösterin
  Bende değiştirilmesini istemiyorum ama bugün Borovalı'ya gittim expertiz yaptılar ve incelediler değişmesi gerektiğini söylediler düzelirse pot oluşacağını ve bol macunla falan iyi olmaz dediler ileride macun çatlar falan sonuçta orjinal parça takılacak birde servis değiştirmek daha kolay diye bu yolu seçiyor sanırım nasıl olsa sigortadan parasını alacak ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 02, 2011, 23:15:36 »
  Borovalı süper bir servis. Bugüne kadar beni hiç üzmediler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Değişim konusunda da; ben herşeyin yenisini severim, öyle doğrultma falan bana gelmez...
   Değişim kesinse yapacak bir şey yok ama mümkün olduğunca değişmemesi daha iyi bence de ama bu olaydan sonra aracın orjinalliği gitti zaten sonuçta parça düzeltilsede boyanacak ama değişmese daha iyi olacaktı diyelim ileride satmayı düşündüğümüzde parça değişmiş olacak lokal boya yerine bu çok önemli değil ama Türk kullanıcı araca ön yargılı davranıyor değişen var denilince

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 02, 2011, 23:21:11 »
Autoking'e   gidin ,  hiçbir  sıkıntı sorun  yaratmadan  yaşatmadan   halletsinler Zafer  bey ...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2011, 08:40:30 »

Aracın kazalı fotğrafını, kaza tutanağını yada beyanınızı saklayın. İlerde aracınızı satarken sorun yaşamamanızı sağlar.
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...