0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ne kadar benzinli olsakta sırf üstü çok daha fazla buz tutmasın diye -18 çıktığımı biliyorum ve tek marşta aldı hemde klasik 1300-1400 rpm arası Biz hafif sert konuşsak uyarılıyoruz özellikle Seçkin ve Ben reyiz dediğiniz çocuk demediğini bırakmıyor yinede birşey denmiyor buna eğlence mi deniyor acaba ?
Ercüm güzel kardeşim... Öncelikle Erdeme de söylediğim gibi evet bence bu eğlence eğlenmesini bilirsek ama tabiki Erdemede hakverdim bahsettiği olaylarda haklı... Ancaaak siz bu forumda küçük olarak değil sözü geçen insanlar olarak varsınız... He derseniz ki, sen ikinizi söyledin diye diyorum, Seçkin ve benide aynı kefeye koyun bizi de çocuk olarak görün ona göre muamele yapın orası ayrı bir konu
adam resmen ahmet reyisi kıskanmış lan
dizel xsara bile çalışıyor ama d4d toyota çalışmıyor demek. zaten 2000 model 1.8t highline passat alacağım kafaya koydum sağol ahmet reyis beni aydınlattığın için.
reyis tek başıma alamam onu gücüm yetmez. ama sen destek çıkarsan hayır demem
vazgeçtim reyis satsam ne alacağım diye düşünüyordum ama artık kafaya koydum bundan sonra varsa yoksa 1.8t passat. turbo açar yapıştırır giderim.
tamam reyis sen nasıl emredersen. saygılar hürmetler