0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakımını yapmazsanız, arabaya eşek gibi binerseniz tabi ki çalışmaz...
benim corolla geçen kış -10 derecede çalıstı çanakkale'nin kışını bilen bilir.Özellikle şubat soğuğunu.araç garajda buz tutmuş halde idi tek marşta çalıştırmıştım sen dersen bu corolla'lar -12'de çalışmıyor dıye bu şubatta deneriz.Şubat gecesi cok rahat -12 e düşer burda hava.Çalışmazsa sen benim anahtarları al ,Çalısırsa ben senin oyun konsolunu
hala bu çocuğu ciddiye alıyorsunuz ya
Suc tamamen toyotanindir cünkü kayseride -12c de deneme yaptim corolla 1.4 d4d ile passat 2.0 tdi passat direkt calisti corolla icinse 4 dakika ugrastim calissin diye.
arkadaşlar mazotun donma sıcaklığı okadar da düşük değil diye biliyorum, ciddi ciddi ben lisedeyken servisin mazotu donardı, yani yarım saat servis beklediğim olmuştu (bu konuyla ilgili yaşadığım tek soğuk hava ve dizel macerası bu ), corollalarda depoda veya yakıt borularında -30da bir donma veya tıkanma olmuyor mu? yada yakıt yoğunluğu artmasından dolayı ısıtma bujileri ısıtsa bile arkadan gelen yakıtta yanma sorunu olmaz mı?
Boşver Mesut abeyim eğleniyoruz yahu Saçmalama Erdem ne ban ı ya Arkadaş millet ciddiye aldı yetmiyor bide sinir harbi başladı içten içe Reis haklı corolla çalışmaz isteyenle anahtarına iddiaya gireriz, kaybedersek çektiririz hepinize birer anahtar :Ddd