0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
desenize şu sıralar kazıklar %10 küçültüldü...
Hakkı Bey hatırlıyor musunuz geçenlerde bir konu açmıştım Adana Toyota yetkili servisleri hakkında.Acaba araştırabildiniz mi veya yakınlarda bakım yaptıran tanıdığınız var mı?Zira önümüzdeki hafta Pazaretesi veya salı 20k bakımına gireceğim tecribelerinizden tecrübe edeyim diyorum.
Sinan Bey 2008 ve önceki modellerde bakım ve yedek parçada %15, 2009 ve sonraki modellerde check-up kapsa mındaki parçalarda ve bakımda %10 indirim varmış.Sorunuz üzerine servisle yaptığım telefon görüşmesinde bu bilgileri aldım.
Erhan Hocam, ben son iki bakımı (40.000 ve 50.000) Onatça'da yaptırdım ve memnun ayrıldım. Yeni açıldığı için Mıçı hakkında herhangi bir duyumum olmadı ama bence belli bir süre bekleyip görmekte fayda var. 6 ay içinde olumlu ya da olumsuz intibalar oluşmaya başlayacaktır mutlaka.
Hakkı Bey az evvel mevcut 2 Toyota yetkili servisinden 20K bakım fiyatı aldım.Sizin de yaptırmış olduğunuz benim de şimdiye kadar tüm bakımlarını yaptırdığım servis 360TL+%10 indirim +1LT yağ teklifi yaparken;yeni açılan servis 260TL +%10 indirim+ücretsiz check up vaadetti.Bu nasıl bir durumdur sizce ne yapayım hangisine gideyim?