Gönderen Konu: d4d motor sarsıntısı bilen varmı  (Okunma sayısı 1474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
d4d motor sarsıntısı bilen varmı
« : Haziran 01, 2011, 12:00:46 »
arkadaşlar aracım 2010 corolla d4d aracımda bir olay var fakat neden yaptıgını bilmiyorum sizin araclarda varmı dir diye sormak istiyorum
oaly su arac calişir halde bosta iken gazı yavasca arttırıyorum 1600 2100 arası degişik şiddetle aracta sallantı var direksiyona vuruyor servise gosterdim bişey yok diyorlar belki bir bilen yada yasayan vardır belki.

Toyota Club Türkiye

d4d motor sarsıntısı bilen varmı
« : Haziran 01, 2011, 12:00:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 D4-D Comfort Buz Mavisi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: d4d motor sarsıntısı bilen varmı
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2011, 10:27:16 »
ben denedim bende olmuyor fakat bende de şöyle bir sıkıntı var nedendir bilmiyorum sabahları ilk çalıştığında cıyk cıyk ince bir kayış sesi gibi birşey geliyor 4-5 saniye sonra geçiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2011, 10:54:44 »
arkadaşlar aracım 2010 corolla d4d aracımda bir olay var fakat neden yaptıgını bilmiyorum sizin araclarda varmı dir diye sormak istiyorum
oaly su arac calişir halde bosta iken gazı yavasca arttırıyorum 1600 2100 arası degişik şiddetle aracta sallantı var direksiyona vuruyor servise gosterdim bişey yok diyorlar belki bir bilen yada yasayan vardır belki.

Benim aracımda da var o sarsıntı bundabn başka 2 toyotada daha denedim onlarda da vardı. Benim arac 2001 diğer denediğim iki araç 2006 modeldi onlarda da vardı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2011, 11:49:29 »
serviste bakıldı bu olay için deviri yukseltince  yapıyor,baska bir d4d corollada denedik onda yoktu servisin normal demesinden sonra kafama takıldı kullananlardan bi yorum bekliyorum korhan arkadasim denemiş onda yok acaba benim araca has birseymi