0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten keyifliydi arkadaşlar. Katılamayanları da aramızda görmekten mutluluk duyardık. Ben Erdem gibi yönetici ile tanışmak için 3 yıl beklemedim. Aynı gün hem Murat KÜDEN, hem Hakan ÖZTÜRK hem Hande BAYRAM ve de Alper SINAV ile tanışmış oldum. Ankaradaki diğer arkadaşlarımın bir kısmını zaten tanıyordum onları da yeniden gördüm memnun oldum. Hazımın dediği gibi işin asıl güzel kısmında bulunamadım. Hande'nin hazırladığı salatadan ve Murat'ın yaktığı mangalda pişenlerden tadamadım. Bana borcunuz var arkadaşlar. Not: Hakan çıkartmayı almayı unuttum. Senin de bir çıkartma borcun var kardeşim.
iyi ki Damlı olsun dedik arkadaş tek dam bendim bana da ne kadar dam denirse artık....zaten ben olayı sonradan anladım salata yaptıracak birine ihtiyaç varmışta ondan beni çağırmış bu kelkenezler....perşembe evi taşıyorum artık sınavı bitenler işini ayarlayanlar gelsinler taşınacak bikaç parça eşya var gelmezseniz salatayı haram ederim.....(çok güzeldi kendimi yalnız hissetmedim kendimi iyi hissetmem için makyaj malzemesi muhabbeti yapanlara teşekkür ederim..... )
yarını yok şu süper laptop mangaldan bir tane alıp bagaja atıyorum: http://www.supermangal.com/laptop.asp gelen herkese teşekkürler
Bensiz tadı olmamıştır salatanın
size insan gibi mangal getirdik onu yakamadınız bunu töbe billah yakamazsınız....
...Murat hocam çok şey kaçırdınız... )