0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende de bir adet fotoğraf varmış
Anaaaaam nasıl da yıkatmış arabayı Lastikler falan arap sabunlu oy maşallah Hayko çalan arabayı özledim beeeeeen!
Yapma Hande Murat gayet de güzel yaktı. Vallahi senin mangal da gerçekten başarılıydı enjeksiyonlu, ABS, ASR, VSC, 9 hava yastığı herşeyi tam bir mangaldı. Necatinin mangalı yanmadı. Eh ne de olsa öğrenci mangalı işte öle kolay yanmıyor.
Yahu Seyit Hocam, tüm kredi benim degil. Mangali beraber yaktik. Basta biraz nazlandi ama sonradan devami geldi. Erdem Mangal konusuna biraz daha calismasi lazim; ÖSS de soru gelebilir.
Yok, aslında mangal yakmasını iyi bilirim ama o mangal çift katlı olmadığı için kömürün altındaki gazeteler kömürü tutuşturamadı , sizin mangal çift katlı olduğundan alttaki boşluk gazetelerden alev çıkması için yeterliydi. Keşke össde mangal ve köfte yapımını sorsalar valla
ayak üstü benim birinci sınıf / on numara / beş yıldız mangalımada kaymışsın ama neysee canın sağolsun...
Necati bir şey demedik canım. Öğrenci mangalı dedik.
herkes mangaldan bahsediyor ama pişirenden bahsetmiyor
Uygun bölümde fotoğrafların tamamını görmek isteriz. Gerçekten herkesin eline sağlık. Herkesi tek tek anıyorum tekrar çok hoş bir şekilde. Darısı daha da büyük organizasyonların başına. Seyit abi, sticker gelecek mangala kaldı artık ama mangalda pişenler yenmeden vermem. Maşallah bir bayan vardı ama o da mangal yürekli idi. Ellerini doğrama pahasına salataları hazırladı büyük bir özenle. Bende en önemli detayı atlamadım ve Frisbi ve Bumerang denemelerinde bulundum.
Anlaşılan süper geçmiş havada güzelmiş.....katılanların ayaklarına sağlık bizede uzaktan bakmak düştü....