0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya arkadaşlar hitler ne büyük adammış.. Atatürk bu işi bitirecekmiş ancak engel olmuşlar sanırım. büyüklerim öyle diyorlar.. bu bir sorunsa şuan azçok tahmin yürütebildiğimiz büyük hesaplaşmaların sonucu büyümüş bir sorun olmuştur. başbakanın da söylediği gibi gizli güçler.bana en çok koyan ise arkadan vurmaları. madem bir amaç var ortada ozaman savaşacaksın mertçe. arkadan vurmayacaksın haince.birde olayın şu boyutu var. iki kişi hararetli şekilde tartışabilir. yada tamamen farklı görüşlerde olabilir. ancak yinede iki insan medeniyse yumruklarla konuşmazlar. oysa karşıdaki insan sözden anlamıyorsa geriye onun dilinden konuşmak kalır. bilmiyorum ben mi çok acımasızım ama aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor şu gün olanlardan sonra özellikle...başınız sağolsun
Herkes yerini bilecek artık,Hıncım meyil ürkün.Barış savaşla kazanılır,Irkçı değil TÜRKÜM!
yazık bu ülkeye temelden çözülmesi gereken bir sorun bence . Ailelere sabır diliyorum . başımız sağolsun .. bu haberide izlemenizi tavsiye ederimPKK sizin için ne ifade ediyor çocuklar ?
Mehmet sana zaten bişi demiyorum senle aynı kafadan olduğumuzu biliyorum..
sabun olur tek sabun bunlardan ayırmayacaksın hepsini sabun yapacaksın..
+1000derin konular ciğerimizi dağlar modun da ..
Arkadaşlar işin bir üzücü yanı da benim açımdan tabi. Afedersiniz ama bu hayvan sürüsü ki yaklaşık 200 kişi diyende var ama daha da fazla olduğunu söyleyende bu adamlar ülkemde bir birliğe toplu halde saldırırlarken bizim istihbaratımız bu önemli ölçüdeki hareketliliği nasıl haber alamaz nerede casus uçaklar nerede bilgi paylaşımı sizcede çok büyük bir tedbirsizlik ve zaafta söz konusu değilmi.
Bu ülkenin hem ekmeğini yiyip hem bu ülkeye ihanet edenler bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer.hükümet kendi kuyusunu kazıyor. olan fakirin çocuğuna oluyor. ama ne hikmetse hükümete oy verenlerin çoğuda fakir ve köylü tabakası. bu ne yaman çelişkidir anlamak zor.
Allah gani gani rahmet eylesin,Ruhları şaad olsun...
arkadaşlar benimde yazdığım gibi klavyeden yazmak kolay,lütfen hayata geçirelim söylemlerimizi, örnek verirsekmalum kişilerden mümkün olduğunca alışveriş yapmayalım, sahibi oldukları marketleregirmeyelim, pazarda bile önce pazarcıya şöyle bi bakmak lazım diyorum ben bişi alırkenve bu söylediklerimi mümkün mertebe uyguluyorum. Bazı kişiler bu söylediklerimi ırkçılık olarak görebilir, evet ben ırkımı savunurumnasıl karşımdaki kendi ırkını savunuyorsa buda benim en doğal hakkımdır. Gerekirse bir kurtuluş savaşı daha veririz.Kurtuluş Savaşında 250.000 askerimizyetmişti yedi düvele..Elbette benim gibi ırkını savunan bi 250 bin kişi adha vardır bu ülkede..Bu ülke kolay kurulmadı kardeşim ben anlamam öyle kardeşiz falan filan, kanla aldık kanla veririz!Ne Mutlu Türk üm Diyene!!