0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben halen orjinal ses sistemi neyse onu kullanıyorum. Keşke o bölümle ilgili birkaç fotoğraf olsaydı. İlginç geldi açıkçası perçin durumu. Fotoğrafta paylaşırsanız kapı döşemesinin sökümünden hoparlörün durduğu konuma kadar faydalı bir paylaşım olabilir
gerçekten güzel olurdu fotoğraf. ama ne olur o döşemeyi bana birdaha söktürmeyin
Hocam, patlak hoparlörle devam mı edeceksiniz ?
aynı şeyi biz de farkettik ama işin içinden çıkamadık...kaportacı takabildi hoparlörleri ancak...
hocam -6 bas +6 tiz ayarlayınca patlak olduğunu hissetmiyorum zaten bagajdaki basım yeterli kalite için. Ses kalitesi ile ilgili sorunum yok sadece patlak durmasın diye değiştirmek istedim di
kaportacı perçinleri kırarak mı çıkardı eski hoparlörleri?
Mevcut kaliteden memnunsan sorun yok o zaman Ama değiştirmeye niyetlenirsen foto bekliyoruz
hiçbir fikrim yok, biz arabayı verdik hoparlörleri verdik, sonra takılmış bir biçimde aldık ama başka yolu yok gibi duruyor...
Hoparlörleri çıkarmak için perçinlerden kurtulmanız gerekiyor. Bunu da genelde perçinin kafasından az daha küçük bir matkap ucu ile yapıyorlar. Tabi sonrasında yeni hoparlörü takmak için ya servisten perçin bulacaksınız, ya da bir şekilde hoparlörü uygun bir vida ile kapıya sabitleyeceksiniz.
Rica ederim Emre Bey,Konuya yazdığım cevaptan sonra aşağıda linkini verdiğim ilanı buldum. Hayatta kaç kez lazım olur bilinmez ama fiyatı da çok pahalı değilmiş. Yeni hoparlörlerim perçinli olsun derseniz düşünülebilir. http://urun.gittigidiyor.com/Profesyonel-Percin-Tabancasi-Uclar_W0QQidZZ39824170#aciklama