0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar Mesut yakıt konusunda haklı hatta bursa dan dönünce kendi aracımı ateşe veriyordum da depo dolu idi o kadar benzin ziyan edilmez dedim 206+ corolla ile kıyaslanmaz tabi ki ama hiç değilse bi yere giderken hesap yaptırmıyor. bursaya giderken kişi başı 25 verdik dönerken 12,5 verdik bu arada içimde uhde kalmıştı corollayı alan arkadaşı bulup birlikte turlayıp içinde sigara içmek istiyorum
Haberleşelim, Bostancı Sanayi'ye beraber gideriz
ciddiye alan arkadaşlar olabilir ben onu da kendi arabam gibi görüyordum
Sonra Mesut'un gazabı bizi bulur Nagihan
Güle güle kullanin Mesut.
Yaaaa gitmedik caddeye, içmedik arabanın içindede ne oldu? Bak el alem içiyor şimdi . Senin canın saolsun Mesut.Yeni aracın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin .
Mesut kardeşim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Ekonomik olması çok güzel olmuş. Bende ciddi ciddi satmayı düşünüyorum arabayı, dizel bişey almak gerekiyor. Bu benzin fiyatları ile olmuyor.
Mesut abi varya ben benzinli araç bakarken forumdakilerin dizele kaçması beni korkutuyor haberiniz olsun
Valla dizel can Mesut abi hoş benım corolla şehir içi 19 kuruş yaksada gene can yaaa
Vay Hayırlı Ugurlu olsun Mesut abi Maşallah...Yakıtı gerçekten iyiymiş ben ş.içi 210 yakarken tüpte
Hayırlı olsun Mesut. Allah kazasız, belasız ve cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Özcan hocamın yazısını göremedim; eğer henüz bilmiyorsa dikkat et, öğrenmesin yoksa seninkinin lakabıda uçan teneke olabilir Şaka bir tarafa Fransızlar dizel motorlarda yakıt ekonomisini çok iyi biliyorlar
Eyvallah Emre sen ne yaptın ? ne oldu senin o iş