0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay hayırlı olsun ciğerim, Allah, kazasız, belasız, cezasız binmek nasip etsin
Hayırlı olsun Mesut abi kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle .
AMİN...ancak filimler başını ağrıtmaz inşallah...yakıt içinde MAŞALLAH
Sefa teşekkürler valla kime söylesem şaşırıyor ama şahidim var Oktayla beraber gittik arabayı almaya bursaya dönüşte 50TL mazot koydum yarısı bitmişşti gebzeye geldiğimde hız olarakta 100 110km idi ortalama, sonrada 2 gün işe gidip geldim 550km yol yaptı valla 50 liralık mazotla
hayırlısı inşallah abi, birazda pug modifiye edersin artık abi 50liraya 550km nasıl oluyor? 90kuruş mu yakıyo km'de? valla aşırı iyiymiş yokuş aşağı inerken motoru mu kapatıyorsun ne yapıyorsun
mesut abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....
Hayırlı olsun Mesut abi.Allah kaza bela vermesin,demek hayırlısı pugmuş
Hayırlı olsun Mesut abicim siyah çok tatlı Aracın sadece farları ve janları açık renk onlarda koyu olsa herhalde hayalet uçak tarzında birşey olucak Kazasız belasız bin inşallah
yahu bildiğin bedavaya gidiyor o zaman bu araç...
Oğuzhan valla öyle oluyor az buçuk aldıktan sonra araştırdımda bu motor 1.4HDI çok az yakıyormuş herkez aynı şeyi söylüyor
Eyvallah Ercü mercekli far almak istiyorum ama yengen kızıyor yay takayım diyorum çocuğun olucak olmaz diyor öylece kaldı araba
HDi'lerin namını duymuştum, ama bu kadar olduğunu bilmiyordum...senede bi 40.000 yaptırır bu araba adama...
benim hedefim senede 30,000km 6 sene sonrada hanıma bırakırım Allah izin verirse
Mercekli far olaydı daha fena olurdu hele birde yay taksan varyaaa anoovv karakaçanı gören 1 daha döner bakar döner 1 daha döner bir 1 daha bakardı fırıldak olurdu diyip gazı veririm sonra kaçarım sen Ayla ablamla baş başa kalırsın Ayrıca bebek nasıl abicim kaç aylık oldu
bebek çok iyi Ercü Allaha şükür bugün kontrolü vardı herşey yolunda maşallah farlar şunlarda taktırmıyor işte yay olayını 35mm lik takarım heralde çaktırmadan
Evet Can bey güzelim Corolla gitti, alan arkadaşta forumdan başka bir arkadaşla beraber taksime gezmeye gitmişler biraz hava atmışlar tesisatı açıp birde sigara içmişler arabada , 7 yılda 132,000km yaptım ama en sevdiğim insanlara bile sigara içirtmemiştim içinde