0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç sahibi oldukça zevkli bir insan anlaşılan, arka tarafn görüntüsü çok hoş olmuş...ama direksiyondaki yazıyı yakıştıramadım.
Oğzuhan adamın ne zevki varki anlıyamadım ? araba standart spor paketi , arka tampon ve rüzgarlık orjinalden o şekilde zaten aynı benim corollanın Spor paket olup marşbiyelleri olması gibi , birdek folyo kaplamış rüzgarlığa birde tuned by TRD yazmış vidyonun başına allah bilir çocuktur bu daha
Spor paketin orjinal arka tamponunu alıp takabilirsin ama senin aracına uyar Oğuzhan
Herkese iyi günler. Vidyodaki aracın sahibi benim. Sormak istediğiniz soruları buraya yazabilir ya da mesaj olarak gönderebilirsiniz. Vidyoya Mod By Trd yazmamın sebebi araçtaki ufak tefek extraların orijinal trd logolu parçalar olduğunu vurgulamak istememdir. Herkese kazasız günler..
arkadaslar uzun suredir bunu düşünüyodum yapan varmıydı diye .. adam yapmış vallahi.. ama ben bunu orjinal arka tamponun kucuk yuvarlakların ikisine paralel va bagımsız olarak yapıyım diyorum fikriniz nedirF1 ÇAKAR 2011 AURIS TÜRKİYE. 2011 AURIS MOD BY TRD