Arkadaşlar internette aradım, ufak tefek 2012 corolla modellerini inceledim. Ama tam olarak aklıma yatmadı. Birde burdaki toyota haberlerini yakından takip eden arkadaşlara sorayım dedim. Bu sitede de corollanın 2012 modelleri hakkında pek bir bilgiye de raslamadım. Corolla'nın 2012 model arabaları görücüye çıktı mı? Bu arabalar hakkında bilgisi, resmi ya da videosu olan arkadaşlar burda paylaşabilir mi acaba? Yeni kasanın 2013 modellerinde çıkacağı hakkında ki haberleri biliyorumda 2012 de de ufak tefek değişiklikler vardır muhakkak.
Mesela Honda Civic'in 2012 arabaları görücüye çıktı ve kelimenin tam anlamıyla fiyasko... Bir de corollayı merak ettim. Şimdiden teşekkürler.
yalnız konuyu yanlış yere açmıştım galiba, modlar düzeltmiş, teşekkürler. Evet buyrun
tamponları oynayıp bırakmışlar gibi geldi, 11'den farkı yok gibi neredeyse,,
Evet 2011'den çok fazla farkı yok gibi. Stop lambalardaki beyaz tema arttırılmış, tomponlarda ufak değişmeler. Ama yinede güzel oynama yapılmış kanatimce...
Toyota'nın 2012'de Corolla'yı makyajlamak yerine kasayı değiştirme ihtimali de olabilir
Toyota'nın 2012'de Corolla'yı makyajlamak yerine kasayı değiştirme ihtimali de olabilir 
İkisi de yok sanırım 2013 son çeyrek yeni toyota veya 2014 linklerdeki araçlar farklı ülkeler için farklı üretim corollalar.
Yani Türkiye'ye gelecek modeli henüz belli değil mi diyorsun??
Yani Türkiye'ye gelecek modeli henüz belli değil mi diyorsun??
Tam olarak öyle demek istemedim.Corolla birdaha makyaj yapmayacak yeni kasa vakti geliyor.
Mayıs başı bir gazetede okumuştım.Toyota Türkiye Ceosu, yeni kasasının biçimi şu anda daha mevcut değil demiş.
Mesela Honda Civic'in 2012 arabaları görücüye çıktı ve kelimenin tam anlamıyla fiyasko... Bir de corollayı merak ettim. Şimdiden teşekkürler.
civic modelini çok merak ettim paylaşabilir misiniz acaba?
yukarıdaki link Amerikan Corollasına ait, 2012 de herhangi bir makyaj veya değişim yok, olsa şimdiye kadar haberleri gelirdi.
taivan daki toyotada çalışan arkadaştan aldığım haberlere göre corolla 2013 sonlarına doğru yeni kasa sunacak fakat korsan resim elbette yok. Olmamasıda lazım zaten.Türkiye ye gelince yeni modellerin burada üretilmesi gündemde zira tv de ithalatçı f,rma bizzat açıklama yaptı...Hayırlısı ....
Toyota Corolla yeni kasa 2013 de çıkacak.Yeni kasa biçimi daha şu anda mevcut değil.Fakat çalışmalar yapılıyormuş.(Duyum: Toyotada bir çalışan)
tabi ya 2013 sonunda çıksınki bizim 2011 corollalar hemen eski model olmasın

))
bence bu yeni civic değil
olmasın da zaten, Civiclerin böyle çıkmasını gerçekten istemem. Yazık ederler..
Bu da Honda civic, 2012. İnşallah toyota böyle bi hata yapmaz...
yeni honda bööle olsun almak şart olur yaa.. bence tipi hiç fena değil yaa !!