0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynel Bey, çalışmıyoru açabilir misiniz? Üst kademelere getirince hiç mi üfelem yapmıyor yoksa üfleme miktarı mı artmıyor?
Bizim bir arkadaşında 2003 sol var. Onda da bahsettiğiniz düğme çalışmıyordu. En az kullandığı düğmelerden birisinin iç kısmıyla o düğmenin iç kısmının yerini değiştirdi. Şimdi normal bir şekilde çalışıyor. Diğer düğmeye de biraz sert basarak çalıştırıyor.
Bostancı'ya geldiğinizde baktırırız . Keşke bir fkrim olsa. Ben olsam, servise götürür, hasar tespiti yaptırırdım. Yapabiliyorsam dışarda, yoksa serviste yaptırırdım.
o bizim sol kasaların hepsinde var.Mesela bendede sıcaklık ayarı yapan dügme nin yükseltmesi az çalışıyor.Bİraz sert basman gerekiyor.bunu nasıl mı çözüyorsun gögüs söküp panelin arkasındaki beyni söküp dügmelerin altını temizleyeceksin.ayrıyetten saat göstergesinin ekranın içine toz kaçıyor kirleniyor..Sİz en iyisi iyi bir ustaya gidip açıp temizletin
Ben o spreyleri karıştırdım bir ara. aynalar için wd-40 almıştım, yağladım aynaları. Bir süre sonra balata spreyi diye kaliperlere sıktım .
İngilizce ama aşağıdaki linkte de detaylı açıklama mevcut:http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=159
Zeynel bey benim aracımda aynı sorun mevcuttu, fan hızını yükseltemiyordum o düğme laptopun tuşları gibi çıkan bir düğme tornavida yardımı ile nazikçe çıkarttım, elimde maf sensörü temizleyicisi vardı onu sıktım kurumasını bekleyip düğmeyi yerine taktım 2 aydır sorun yok. Kontak spreyide kullanabilirsiniz yağ bazlı olmasın dikkat edin.