0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent kardeşim, sistem resmi daire sistemi. Bir tane server var diğerler client. Office 2003 kurmam imkansız. Yani sisteme müdahale söz konusu değil. Ama istersen dosyalarımın hem 32 bitlik, hem de 64 bitlik sürümlerini sana yollayabilirim kodlarından hangilerinin değişmesi gerektiğini anlayabilirm diyorsan.Vallaha onlar hangi sürüm bilemiyorum. Hata kodunu da yazacağım birazdan.
Levent kardeşim, güncellemeleri açmam yada kapatmam mümkün değil, yani resmi bir dairedeyiz ve bilgisayarların hemen hemen kullanıcı yönetimindeki tüm özellikleri kısıtlamalı. Muhtemelen benim mevcut dosyamdaki vba kodları 64bit işletim sisteminden ziyade office 2010 ile uyumlu değil. Yani aynı dosyanın biraz daha farklısı office2010 da çalışıyor. Office 2010 da çalışan başka makrolu dosyalarım da var. Hatta tek tek kontrol ettim, problem genelde tam ekran açılan userform olursa ortaya çıkıyor. Bendeki dosyadaki user form tam ekran açılıyor ve tüm user formların kodlarında 2. resimdeki kırmızı hata verilen kodlar var. Bu tür user formlar olan excel dosyaları hata veriyor. Aynı dosyayı bu akşam evimdeki pcye office2010 kurup birde orada deneyeceğim.