Gönderen Konu: Ayıplı mal hakkında bilgi...  (Okunma sayısı 1623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Ayıplı mal hakkında bilgi...
« : Mayıs 23, 2011, 23:23:55 »
arkadaşlar bundan 10 ay önce toyota corolla 2006(2007) model dizel araç aldık km 80.000 civarı birşeydi ama biz aracı almadan önce 144.000 toyota bayide kayıtlıymış yani önceden oynanmış .
Ben araçta sorun çıkınca servise götürdüm servis yetkilisi bana başvurmamı söyledi arabaya verilen parayı banka faizi arabaya harcanan tüm masrafları öder belki fazlasıyla dedi .
benim merak ettiğim araçta sorun çıkarmı araç elimdemi patlar çünkü ben aracı bir süre kullanıp aksesuarlar taktırıp güzelce kullandıktan sonra düzgün bir fiyata satıp gene toyota almak amabu sefer sıfır almak iyisi almak yani diyeceğim şuki ben bu işten zararlımı çıkarım yoksa harcanan paraları bana toyota servisinde denildiği gibi parayı gerimi alırım veyada küçüük bir miktar ödemek mi zorunda kalırlar .
şu şekilde bir sorumda olacak araç güzel bakılmış sadece km oynanmış o kadar adam bana dava açmama bie gerek yok dedi bu araba motoru sağlammış gene istediğim zaman aracın fiyatı gene ortalama ne kadarsa o fiyata satılırmış.
bu iş başına gelenler varsa bilgi verirseniz sevinirim....

Toyota Club Türkiye

Ayıplı mal hakkında bilgi...
« : Mayıs 23, 2011, 23:23:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Ayıplı mal hakkında bilgi...
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2011, 23:36:26 »
Hmm..
Anladığım kadarıyla ,toyota plaza bağlantısız sahibinden aldınız ve sorun neticesinde gerçeği serviste öğreniyorsunuz.Ustanız da inceliyor ,bakıyor.Araçta km dışında oynanan bir durumun olmadığını fark ediyor ,kazası çarpığı çürüğü de yok.Motoru sağlam olarak onay veriyorsa ,içiniz bir nebze rahatlatmalısınız öncelikle.
Geri kalanı için bir işgüzarlık var ,ama araç diri ise ,sizi rahatsız eden görsel hatlarında sorun yok ise ; ustanızdan da motor hakkında geçerli not aldıysa ,bence de kullanın derim.Ama neyi ne kadara aldınız ,onu da merak ettim tabi.Ama sonuçta yüksek km li bir dizel ,bana kalırsa başka bir yere inceletmekte de fayda var diyorum ..en azından içinizin rahatlaması adına.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2011, 00:13:58 »
Aracın kmsiyle oynamak direkt dolandırıcılığa girer. Bu şekilde hile yaparak kendilerine çıkar sağlamışlar. Bence Savcılığa şikayet edin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2011, 00:19:42 »
Öyle olduğu gibi ..bu arac sizin elinizdeki km'de muayene gireceği zaman ,oradaki kayıtlarda da karşınıza çıkacak kocaman bir kayıt daha ..ve geçirmeyecekler.Git ,kilometreyi yükseltte gel diyecekler  :argh:Bunu da hesaba katalım ayrıca.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2011, 00:31:55 »
arkadaşalar teşekkürler km bilmiyorduk istanbuldan alındı manisa geldi işte burdaki manisa servisi söyledi bana motor sağlam dedi ben araçtan memnunum bir yanım iyi olduğu için gitmesini istemiyor bir yanımda km fazla olduğu için şikaayette bulur diyor asıl sorun ben bu kişiyi şikayet etsem kesin kazanırmıyım çünkü birde avukat parası mahkeme parası filan ödenecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2011, 00:54:31 »
Dediklerine göre ,araçta herhangi bir kazası ,değişeni yok.Eminsiniz umarım ?
Farz edin aracı 140.00 de aldınız ,muhim sorunu da yoksa ..hukuk sürecine de ayrı masraf yapmak istemiyorum diyorsanız ,karar sizin.
Aracın esas 140.000 deki bedeliyle ,sizin verdiğiniz limit arasında uçurum bir fark ortaya çıkarsa ..tabi ki adalet yerini bulur.Çünkü ,hiçbir kimse değerinin misli misli üzerine bir mülke yatırım yapmayacağı kanatiyle ,gerçek anlaşılır.Üzerinde durursanız araştırmaya devam edin ..sonuçta sahtekarlık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2011, 08:55:10 »
Geçmiş olsun,
kanımca hileli bir satış olduğu için her zaman dava açıp paranızı geri alabilirsiniz.
ama aracın özellikle kazasız ve temiz olması nedeniyle tercih size kalıyor,
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2011, 09:06:39 »
geçmiş olsun