0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç 2010 Ford Focus 1.6 TDCI Collection Sedan M/T, 47000 kmde bir yakınımın aracı. Neredeyse bütün kilometresini uzun yolda yaptı. Herhangi bir kazası,boyananı, değişeni yok. Fiyat olarak da piyasaya göre 2-3 bin TL ucuza alma durumum var. Ne dersiniz arkadaşlar, önerir misiniz? Tabi almaya karar verirsem öncelikle benim tosbağayı satmam gerekecek. Onu da yine bir arkadaş almayı düşünüyor. En son 26500'e bırakırım dedim. 20000 TLsi var, üzerini tamamlayabilirse anlaşıcaz
Sanıyorum dizel düşünmenizin sebebi yakıt ekonomisi.Hafta sonu Ford bayiinde yeni Focus sedan 1.6 180 HP Ecoboost motorlu aracı deneme şansı buldum.Tükettiği her zerre benzinin hakkını kesinlikle veriyor.Halen etkisindeyim.Dizele karar vermeden önce bu aracı denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Emre ara ceptende konuşalım kardeşim babamda HB Colection var 3000km daha ayrıntılı anlatırım arabayı sana
kilometresine bakaraktan bence alınmaz.çünkü 1 senede 47bin km çok çok çok fazla.
Teşekkürler Zafer Bey, aslında mevcut aracım da dizel ve çok memnunum fakat artık bagaj yetmez oldu. Malum Toyota'nın dizellleri uçmuş durumda, ikinci elde de nasıl kullanıldığını bilmediğim bir arabayı almak istemediğimden bahsettiğim araca yöneldim. Satılık falan da değildi sohbet esnasında araban çok güzel,satsan alırım deyince kuzen de al senin olsun deiverdi Bakalım, daha netleşen bir şey yok. Arıyorum da ulaşamıyorum ya 0 kmden itibaren bildiğim, ara sıra bindiğim araç. Sıkıntı yok