0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Frene basmayı deneseydiniz hemen çalışırdı. Yazık! satmayı düşünürseniz görüşelim.
Merhaba Arkadaşlar,Bugün 2011 Model 1,4 D-4D Yaris aracımdan soğuduğumu herkese ilan etmek istiyorum. Kendisi henüz 1.000 km'de ve 21.05.2011 Cumartesi günü 1.000 km bakımını yaptırdım. Aracı çok titiz bir şekilde kullandım. Dizel motor kurallarına tam uyum sağlamaya çalışarak kullandım. Fakat o benim kurallarıma bugun uymadı.Teyzeme misafirliğe gittik. Ben kağıthane'de ikamet ediyorum, Teyzemler Kemerburgaz'da. Aramız 10 km. Gayet normal bir şekilde gittim ve aracı kapı önüne park ettim. Yaklaşık 3 saat sonra evimize dönmek için araca bindik. Emniyet kemerimi taktım. İkaz ışıklarının sönmesinin ardından ayağımı debriyaja bastım. Kontağı çevirdim. Arabada tık yok. Arac resmen calısmadı. İkaz ışıklarında anormal yanan bir ışık da yoktu. Sonra bu işlemi arka arkaya 5 defa denedim. Bana mısın demedi. Aradan 2 dk geçti araç çalıştı. Bu durum benı gercekten aractan soguttu. Araba dediğin marşa bastığında çalışır di mi? Henüz 2 aylık 1.000 km araç bu ya. 10 yıllık arac değil ki. Bundan sonra her bindiğimde acaba çalışacak mı diye mi düşüneceğim ben???Yarın servise götüreceğim ve bu durumu bildireceğim. Bu durumu daha önce yasayan arkadaşlar var mı?Teşkler...
Doğan Bey,Sanki bu sorunun nedenini biliyormuş gibi bir gülümseme var yüzünüzde
)))))O bence forumda klasik haline gelen arabamdan soğudum mesajlarından birine denk geldiği içindir:)))))
Güzel tahlil umut abi
Ama bu tarz durumlar ile karşılaşmak gercekten kötü etkiliyor insanı. Benım o anda cok acıl bır ısım de olabılırdı. Yada çok acil olarak hastaneye gitmem de gerekebilirdi.