Gönderen Konu: Auris 2011 için F1 korna adlım montajında yardımcı olabilecek biri var mı ?  (Okunma sayısı 4051 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Auris 2011 için F1 korna adlım montajında yardımcı olabilecek biri var mı ?

kendim takmak istiyorum,daha önce 2011 aurise korna takmış olan,takmayı anlatabilecek birilerinin

yardımları gerekiyor.

pls...

Saygılar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kara Şimşek
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 99 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
takma konusunda yardımcı oalamayacağım fakat şunu sormak istedim? F1 kornası nedir? nasıl bir sese sahiptir? bende aurisimin kornasından memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum.
1- SKODA FABIA (2004) 1.4 TDI 2004-2010
2-AURİS COMFORT EXTRA (2011)  D-4D / 2011-2016
3-HONDA CIVIC HB 1.6 DTEC (2015) 2016-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Bende Stebel Ferrari kornası taktırdım. Montajını sanayide yaptırdım. Yardımcı olabilceğim tek şey kornayı değiştirdikten sonra sigorta kutusundaki korna sigortasını 10'luktan 15'liğe yükselt. Orjinali dayanmıyo :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Facebook
  • Araç: Corolla
Orj kornaya giden kablodan + olanı bulacaksın sıyırıp kablo uzatacaksın orj kornayı soktugun yere f1 kornanı takıcaksın fakat gevsek bırakma cok ıyı sık yoksa ses alamazsın ek uzattıgın kabloyuda f1 kornanın + sına bagla hayırlı ısler :)  eger cok basacaksan konvoya falan gıderım ben dıyosan role baglamanı tavsıye ederım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Bende Stebel Ferrari kornası taktırdım. Montajını sanayide yaptırdım. Yardımcı olabilceğim tek şey kornayı değiştirdikten sonra sigorta kutusundaki korna sigortasını 10'luktan 15'liğe yükselt. Orjinali dayanmıyo :)

oo bak bu bilgi çok iyi oldu işte bende stabel F1 aldım, sigortayı nerden alacam peki,sanayide parçacılarda varmıdır 15 lik ? fiyat nedir ?

Bilgi için gerçekten çok teşekkürler.Ek olarak eski kornayı söküp yerine F1 mi taktınız ?

Ben Mevcut kornayı sökmeden ayrı bir yere taktırmayı düşünüyorum nedenide gayet açık... fenni muayeneden geçmez diye düşünüyorum,istediğim zaman kablonun bağlantılarını değiştirip fenniye girebilirim yanii.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
takma konusunda yardımcı oalamayacağım fakat şunu sormak istedim? F1 kornası nedir? nasıl bir sese sahiptir? bende aurisimin kornasından memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum.

youtube girin F1 stabel yazın videolardan izleyin.yeterli seviyede tok bir ses veriyor F1 ler ( açıkçası tır kornası gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Orj kornaya giden kablodan + olanı bulacaksın sıyırıp kablo uzatacaksın orj kornayı soktugun yere f1 kornanı takıcaksın fakat gevsek bırakma cok ıyı sık yoksa ses alamazsın ek uzattıgın kabloyuda f1 kornanın + sına bagla hayırlı ısler :)  eger cok basacaksan konvoya falan gıderım ben dıyosan role baglamanı tavsıye ederım

Zaten aldığım STABEL F1 in kutusunun içinden birde röle çıktı ki ben kesinlikle röleli bağlamayı düşünüyorum.

bu işlem için tampon muhafazasını sökmem gerekecek sanırım.

ben röleyi nasıl yapacağım onu bilmiyorum ve yanlış bağlantı yaparım endişesindeyim,araca zarar vermiim istemeden ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
oto elektrikçiye verin 20 tl sizin yerinize herşeyi yapsın . ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Ya ne gerek var Allah aşkına zaten korna nahoş bir ekipman,"dıt dit  bip" desin kafi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Benim kornam duyulmuyodu. Adamın teki 10 saniye kornaya basmama rağmen geri geri gelip benim arabaya bindirince bende böyle bir çare buldum o yüzden taktırdım  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
güzel çözüm olmuş ama :) akıllıca...
bizimde işimize yarayacak desene o zaman hehehe :)