merhaba arkadaşlar; araba konusunda herkes birşeyler söyler.herkes kendini uzman zanneder. aksilikler yaşandıkça tecrübe oluşmaya başlar ve hiç bir şeyden haberimizin olmadığını anlarız.iş işten geçmiş olur. 2004 model corolla sedan terra aracım var. 68000 km'de. ingiliz yapımı.inanmayacaksınız ama bu güne kadar rutin olarak yağ, filtreler ve 50000 de lastikleri (bridgestone idi şimdi mıchelın) ile fren balataları değişti. 40000 de ise rot balans ayarı yaptırmıştım en son.başka da ne kayışmış,baskıymış. ampülmüş vs. hiç bir şey değişmedi.bu gün sabahleyin her şeyini kontrol ettirdim ve saat 14:00 istanbul sultangazideki haraççı istasyonuna muayene için gittim.ön park lambalarımın ikisi de kesmiş.ağır kusur olarak geri çevirdiler.istasyonun otoparkına geçtim,yedektekilerle değiştim,tekrar muayeneye girdim ve geçtim.
diyeceğim şu ki;bu toyota,sevgi ister,ilgi ister,farkedilmek ister.en ufak bir göz ardılığa tahammülü yoktur.güzel kardeşim bu standartlara uygun bir toyota bulursan,modeli ne olursa olsun al.......hiç korkma hiç bir zama seni yolda bırakmaz......belki konforu,değişik sükseli özellikleri olmaz ama sağlamlığıyla,kolay arıza vermemesiyle,değer kaybetmemesiyle bilinen ve herkesin imrenerek baktığı aracın adı toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.alabilirsen güzel kardeşim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.selamlar.....