Gönderen Konu: ilk arabam olucak lütfen yardım!!!  (Okunma sayısı 2491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: ilk arabam olucak lütfen yardım!!!
« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2011, 12:15:59 »
ismail bey şöyle izah edeyim..araç 2004 model..sene sonuna doğru ingiletereden tr ye geçişi,yani sahibinin aracı beklemesi 3-4 ay sürmüş...dolayısıyla aracın tr de trafiğe girişi 2005 oluyor..2006 model sadece bi yanlış anlaşılmadan ibaret..tanıdığım aracılık yapan kişinin başka model bir toyota ile bana yanlış bilgi vermesi...pazartesi kararımı vereceğim..şimdilik sadece kaportasına baktırdım..araç sahibi ile birlikte yetkili servise gidip expertiz raporuna baktırcaz..bi sorun çıkmazsa büyük ihtimalle alıcam galiba..
anl&dndar

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2011, 12:15:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 22, 2011, 12:20:30 »
Piyasada otomobil konusunda o kadar çok dolandırıcılık faaliyetleri var ki bakın ben size bir tanesini anlatayım benim iş yerimde bir kişi istanbulda kazalı araçları satan bir firmadan ww jetta marka aracı kazalı olarak aldı Konya'ya götürdü aracı oarada bir güzel yaptırdı ve aracı hatasız kazasız olarak sattı hiç bir kayıtta kazası gözükmüyor aracın tramer vb serviste bile şase numarsından hatasız gözüküyor modeli şüpheli olunca insanın kafası karışıyor haliyle bence yanlış anlama falan olmaz bu konuda lütfen dikkatli olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2011, 00:11:26 »
2004 yılında 2 kasa hb var piyasada makyajlı ve makyazsız kasası mevcut.Makyajlı kasada yagmur sensörü ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası mevcut.makyazjlı kasa 2004 temmuzdan sonra cıktı.Makyajlı hb ise 2004 modele  lpg yok ise 24 çok..Ancak arkadaşım makyajlı mı makyaksız oldugunu nasıl anlarsın işi biliyorsan rahat bilmiyorsan sıkınmtı cekersin.Makyajsız kasa aracın direksiyonuda farklı.Ama internetten bir bakıyon arabaya ön panjur farlar makyajlı hb içine bakıyon makyajsız kasanın direksiyonu.
Dış tan farklılıklara gelince makyajlı kasa hb den ön panjur ve farlar biraz farklı sis lambaları yuvvarlak arka stopta sinyal ler yuvarlak.Makyazsıda ise ön panjur metalik siyah cerceveli sis lambaları dikdörtgen arka sinyalerde dikdörtgen
İçte ise  makyazlının direksiyonunda teyp açma kapama tuşu üstünde direksiyon simidi farklı güvenlik lambası direksiyonun sol tarafında.Makyajsız kasada teyp açma kapama direksiyonun sol yan tarafında güvenlik lambası ön panele entegre
internette 2005-2006 ile2003 hb corolla lara bak farkı anlarsın.24 verecem illa diyorsan ben sana satayım 2004 lpg lli sol 74 binde servis bakımlı darbesi boyası hiçbirşeyi yok.sadece arka tampon boyalı.  :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 27, 2011, 21:43:10 »
merhaba arkadaşlar; araba konusunda herkes birşeyler söyler.herkes kendini uzman zanneder. aksilikler yaşandıkça tecrübe oluşmaya başlar ve hiç bir şeyden haberimizin olmadığını anlarız.iş işten geçmiş olur. 2004 model corolla sedan terra aracım var. 68000 km'de. ingiliz yapımı.inanmayacaksınız ama bu güne kadar rutin olarak yağ, filtreler ve 50000 de lastikleri (bridgestone idi şimdi mıchelın) ile  fren balataları değişti. 40000 de ise rot balans ayarı yaptırmıştım en son.başka da ne kayışmış,baskıymış. ampülmüş vs. hiç bir şey değişmedi.bu gün sabahleyin her şeyini kontrol ettirdim ve saat 14:00 istanbul sultangazideki haraççı istasyonuna muayene için gittim.ön park lambalarımın ikisi de kesmiş.ağır kusur olarak geri çevirdiler.istasyonun otoparkına geçtim,yedektekilerle değiştim,tekrar muayeneye girdim ve geçtim.
diyeceğim şu ki;bu toyota,sevgi ister,ilgi ister,farkedilmek ister.en ufak bir göz ardılığa tahammülü yoktur.güzel kardeşim bu standartlara uygun bir toyota bulursan,modeli ne olursa olsun al.......hiç korkma hiç bir zama seni yolda bırakmaz......belki konforu,değişik sükseli özellikleri  olmaz ama sağlamlığıyla,kolay arıza vermemesiyle,değer kaybetmemesiyle bilinen ve herkesin imrenerek baktığı aracın adı toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.alabilirsen güzel kardeşim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.selamlar.....
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 27, 2011, 21:46:52 »
merhaba arkadaşlar; araba konusunda herkes birşeyler söyler.herkes kendini uzman zanneder. aksilikler yaşandıkça tecrübe oluşmaya başlar ve hiç bir şeyden haberimizin olmadığını anlarız.iş işten geçmiş olur. 2004 model corolla sedan terra aracım var. 68000 km'de. ingiliz yapımı.inanmayacaksınız ama bu güne kadar rutin olarak yağ, filtreler ve 50000 de lastikleri (bridgestone idi şimdi mıchelın) ile  fren balataları değişti. 40000 de ise rot balans ayarı yaptırmıştım en son.başka da ne kayışmış,baskıymış. ampülmüş vs. hiç bir şey değişmedi.bu gün sabahleyin her şeyini kontrol ettirdim ve saat 14:00 istanbul sultangazideki haraççı istasyonuna muayene için gittim.ön park lambalarımın ikisi de kesmiş.ağır kusur olarak geri çevirdiler.istasyonun otoparkına geçtim,yedektekilerle değiştim,tekrar muayeneye girdim ve geçtim.
diyeceğim şu ki;bu toyota,sevgi ister,ilgi ister,farkedilmek ister.en ufak bir göz ardılığa tahammülü yoktur.güzel kardeşim bu standartlara uygun bir toyota bulursan,modeli ne olursa olsun al.......hiç korkma hiç bir zama seni yolda bırakmaz......belki konforu,değişik sükseli özellikleri  olmaz ama sağlamlığıyla,kolay arıza vermemesiyle,değer kaybetmemesiyle bilinen ve herkesin imrenerek baktığı aracın adı toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.alabilirsen güzel kardeşim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.selamlar.....

Tek kelimeyle Maşallah...
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 31, 2011, 21:46:38 »
ilyas bey corolla nın sedan modeli 2004 e 12 kasa lara kocaeli montajı.Corolla hb ler ingilltere montajı.Aracınızı rengi lacivert veya siyahsa  aracın iç döşemesi sedanlarda siyah hb lerde bej rengi döşeme.e12 kasa gayet güzel bir araba masrafsız araba arkadaş almak istersen tavsiye edilir.Ancak 2007 corolla sol special bulursan sunroflu cruise kontrollu hb ozaman dahada güzel olur
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2011, 00:37:11 »
bizimki de tok satıcı çıktı..hanımı hamileymiş istemio satmasını kocasının, kendisi ise satmak istiyorum diyo..acele etmiceksen bekle arabam çok temiz yabancıya gitmesin diyo..offf çıkmaza girdi bnm toyota hayalleri şimdilik=(
anl&dndar