0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracımın koltukları kirlenmeye basladı fakat kendim temizlesem iz kalırmı bir türlü cesaret edemedim temizlemeye. Dışarıdamı temizletsem dısarıdaki işlemide begenmiyorum azda olsa kirlilik kalıyo ? krem rengi koltukları temizlemeye kalkışmış var mı ?
nasıl bir koltuk kumaşı kullanmışlar anlamadım, su bile leke yapıyor üzerinde...
Aslında kumaşları hoşuma gidiyor toyatanın ama sorun renkte arkadasımda passat var onun krem rengi 2 senede çok çok kötü oldu dikkat etmesine ragmen krem renginin bakımı zor oluyor
bahsettiğiniz araba 2010 mdelse kumaş resimdeki araç gibi değil tek renk dolayısıyla renklerin karışması ya da solması olmaz ben iki defa temizledim tek başıma herhangi bir sıkıntım olmadısıcak (el yakmayacak derecede ama sıcak) 3lt suya (ortalama) biraz deterjan (farketmiyor ben birinde çamaşır deterjanı birinde de kosla kullandım ) bir kapakta domestos iyice köpürttüm ve bir bez yardımı ile bastıra bastıra yedirdim sonra onu silerek bastıra bastıra en az iki kez sadece su ile duruladım ve kurumaya bıraktım urfanın sıcağında ağustos ayında üç saate kadar bekledim misssssssss isterseniz halı yıkama makinası ilede yapabilirsiniz ama ben arabanın içine zor sığıyorum çalışmanız zor olabilir