0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel alasım geldi:)
aramabda yakıt lambası yanarken 47.3 litre yakıt aldım sonra şirinceye gittim hızım 100-120 arası değişti yol şartına göre fakat 120 sınırını geçmedim oradada gesdim şehir içinde sonrada geri döndüm yine aynı kullanım ile 910 km böle geçildi sonrada şehir içinde kullanım sonrası lamba yanıncaya kdr 1094 km yol yaptım we lambam yandı arkadaşlar. kısaca 47 litre mazot ile 910 uzun yol 184 şehir içi olmak üsere 1094 km geçtim ben dahada bişi yazmıyorum
Levent bey lamba yanar yanmaz mı yakıt aldınız çünkü ben lamba yanar yanmaz fullerim 43-44 lt arası alıyor belki aurisin depoları farklıda olabilir ama bildiğim kadarıyla aynı olması lazım.Bu arada ben 43-44 lt mazotla full şehir içi ve klima açık şekilde en az 750 km yol yapıyorum .Uzun yola çıkmadığım için daha doğru dürüst bir ölçüm yapamadım.
mahmut bey depolar aynı bi değişiklik yoktur 55 litre kapasiteli ben lamba yandıktan bi zaman sonra aldım yakıtı yani yanarken aldım . zaten tam yandığı anda bildiğim kadarıyla depoda 8 litre yakıt kalıyor .bu arada şehir içi değerlenirizde iyi fakat daha iyi bi hal alabilir
OkLevent bey kullandığım güzargaha göre yakıttan memnunum aynı güzergahta 1.3 multijet fiorino 6.3 lt yakıyor benimki 5.8 e denk geliyor .
Masallah, kıskandım vallahi+ şirince şarabı
ben de size son yakıt durumumu söyleyim:) 1093 km yol yaptım 136 km si şehir içi ve toplamda 53 litre benzin:) benim arabam dizel değil ama yakıtı oldukça beni mutlu etti:)
Hey Maaşallah Türkiye şartlarında bence en iyi lpg 120 tl ile 720 km 600 ü şehirdışı 120 si şehir içi
yaris 1.33 sunu da söyleyim 160 km yol yokuş aşağı inerek geldim
Değerler çok çok iyi.
ben istanbulda klima açık sürekli olarak ki 1 2 haftadır ac hiç kapanmadı 160 lira civarı tuttu974 km gittim ışık yandığı anda mazot aldım ki içinde en az 12 litre vardı 42 küsür litre aldı taşana kadarda doldurttum
bu arada düzelttim 150 lira aldım sürekli sahil yolundayım sabahları florya bjk arası vede 70 i gecemiosunuz anlık en fazla 3.2 gösteriyor ortalamamda depoyu doldurmadan once bakmadım ama en son 4.2 idi bayıldığım bi noktaya değindiniz enes bey 5 .vites ve hız 70 .. yol bilgisayarı 3.0 yakıt kullanıldğını gösteriyor şehir içi için mükemmel bi gidiş ama kafama takılmıyor değil böle kullanımda turbo zarar görürmü çünkü devrede olmuyor haliyle 2000 devir altında olduğu için *