Gönderen Konu: 50.000 Bakımı Sonrası  (Okunma sayısı 1315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
50.000 Bakımı Sonrası
« : Mart 12, 2008, 13:40:45 »
50.000 km. bakımı için toyota servisine gittim.Bakım sırasında Cd Player da okuma sorunu olduğunu beyan ettim.Bozuk olduğu değişmesi için numaralarının alındığını söylediler.08.03.2008 de servisi yaptırıp ücretini ödedim.12.03.2008 de servisten arayıp Cd playerın toyota ekstra garantiye girmeyen parça olduğunu ve istanbul'dan (cihaz gönderilip)fiyat alınıp ona göre ücret talebinde bulunulacağını telefonla bildirdiler.TOYOTA YA YAKIŞMAYAN BU KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERDİM.GARANTİ ŞARTLARINI İYİ OKUMAKTA FAYDA VAR.Saygılarımla......

Toyota Club Türkiye

50.000 Bakımı Sonrası
« : Mart 12, 2008, 13:40:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
50.000 Bakımı Sonrası
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2008, 17:54:09 »
evet garanati ekstraya müzik sisteminiz girmez(teyp ve kolon sisteminiz)
LPG GİBİ motor sistemine etki edecek sistemleri japon arabaları kabul etmez (saki uygun olmayan doku ve organ nakli gibi) bu sebepten lpg ye hayır!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
50.000 Bakımı Sonrası
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2008, 19:17:30 »
Sizin yaptırdığınız dönemde Garanti extra ya müzik sistemi komple dahil degildi. Nedeni ise kopya cd kullanılması ve ses düzeyi devamlı yüksek kullanılabileceklerde hoparlör patlaması olacagı içindi. Şuanda hoparlörler bu garantiye dahil ama teyp veya cd player dahil degil halen. Muhtemelen size garanti extra uygulanırken bundan bahsetmediler.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA