Gönderen Konu: zavoli enjektör sorunu....  (Okunma sayısı 3314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
zavoli enjektör sorunu....
« : Mayıs 19, 2011, 11:56:31 »

merhabalar,

arkadaşlar aracımın 90 bin bakımını yaptırdım, aracı tanıdık bir özel servise verdim, 2009 yılında aldığımda üstünde zavoli marka lpg kiti takılıydı. aracı ustaya evinin önünde teslim ettim kendi götürdü, yolda aradı lpg den problem var çekiş iyi değil ve sarsıyor dedi. uzun zamandır ben de farkındaydım ama pek önemsemedim. bir de şehir içi sarfiyat 16 lıra çıkmıştı...tamircinin karşısında lpg ustası var ona göstermiş enjektör arızalı demiş, zavolilerde enjektör arızası sık görülüyormuş, orjinalinin tanesi 90 lira birde hepsinin değiştirmek gerekiyormuş performans açısından, birde alman malı enjektörler var dedi, onlar daha iyiymiş. 4 üne 250 dedi ben de değiştirin o zaman dedim. arızalanların da garantisi dolmuş. değiştirildi, şimdi rolentide falan baya sessiz ve sallamıyor, filtre de değişti, patlamış filtre, aklınızda bulunsun sarı ve beyaz filtre varmış, en iyisi beyaz filtreymiş. sızdırmazlık raporunda fark edildi, ordaki teknik eleman söyledi, onada 40 tl verdimtoplam da 290 lira lpg ye ekstradan masraf ettim, artı 135 lira da bakım, bakımda da fazlabirşey yapılmadı, geçen sene yağını falan değişmiştim usta yağ ve bujilerin iyi durumda olduğunu, değiştirmeye gerek olmadığını, ön fren balatalarının 30-40 bin götüreceğini, arkafren balatalarını değiştiğini, silecekten ses geliyordu onu değiştiğini, suyuna falan baktığını söyledi bunlara da işçilikdahil 135 lira verdim....
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Toyota Club Türkiye

zavoli enjektör sorunu....
« : Mayıs 19, 2011, 11:56:31 »