Gönderen Konu: mertereki toyotronik servise giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız  (Okunma sayısı 2393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür edildi
mertereki toyotronik servise giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
ustasının ismi mithat usta. kendisi toyota sonkardan ayrılmış ve toyotanın ustalarına japonyada verdiği eğitime katılmıştır. mekanik anlamda süper adamdır. kendisi yoksa abdullah usta da en az onun kadar iyidir:) 10senedir aracımı oraya görütürüyorum mekanik, kaporta ve para;)anlamında bi sıkıntı yaşamadım:)) eğer aracının garantisi devam etmiyorsa gönül rahatlığı ile aracını oraya götürebilirsin....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür edildi
teşekkürler savaş kardeş parcalarıda orjınal kullanıyormuş fakat biraz bahalıya yapıyormuş

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2006 Corolla D-4d marka aracımı aldığımdan beri keşanda oturmama rağmen Mithat Ustaya götürüyorum. Ayrıca benden hariç 3 arkadaşımı daha buna ek olarak sayabilirim. Kendisi Toyota Sonkar'da çalışırken Türkiye 1. olup Japonya da özel seminerlere katılmış bir ustadır. Ancak beni asıl etkileyen Mithat ustanın araç ile ilgili sorduğum bütün sorularıma bir ker bile eee yapmadan direk cevap vermesiydi.
Mithat ustanın yanında çalışan elemanları var.  usta bu elemanları kaportacı, yürüyen aksamcı, motorcu, elektrikçi vb..  olmak üzere  ayrı ayrı dallandırarak eğitmiş olduğunu gördüm. dükkan sıradan bir sanayi tamircisinden ziyade bir servis disipliniyle çalışıyor.
orijinal garantili parça kullandığı için parça fiyatlarında ucuzluk beklemeyin, ancak işçilik ücretleri servislere göre daha uygun.
hepsinden önemlisi aracınızın başında durduğunuzda elemanlar sizi uzaklaştırmıyorlar ve sorduğunuz sorulara sıkılmadan cevap verebiliyorlar.
Ayrıca aracınızın bilgileri bilgisayar sistemine girilerek yapılan işlemler tek tek kaydediliyor. bir sonraki sefer bakıma gittiğinizde usta size sormadan herşeyi görüp yapılacakları size söylüyor.
İçiniz rahat ederek aracınızı Mithat Ustaya götürebilirsiniz. memnun kalacağınızı düşünüyorum.