0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende yay taktırmak isterim ama konfor bakımından ödün vermek istemiyorum. Malum istanbul yolları 3 dk.'da bir tümsek-çukur yani. Biraz daha araştırma yapmam gerekıyor sanırım
Nagihan Hanım,yay taktırtıktan sonra tümseklerden gecerken eskii hali gibi konforlu mu gecıyorsunuz? Yoksa tümsekten araba değilde sankı siz geçiyormussunuz gibi mi?
Hanıma lüzum yok. Benim yaylar Aydın Donuk'un eski Eibach yayları. Bildiğim kadarıyla H&R ve diğer yaylara göre daha konforlu. Yani tümsekten araba geçiyor Yaylardan sonra daha bir sevdim aracımı ayrıca.
Bende zaten eibach düşünüyorum nagihan Diğer markalar piyasada pek duyulmamış gibi geliyor bana.Fiyatı da 350 TL. İnsan parayı çok sevince benım gibi para ile vedalaşmak zor gelıyor :=)teşekkürler...
O zaman ben biraz ikinci el piyasasını araştırayım. Helal sürt emmiş birini bulursam alırım Mesut bey söylediğiniz markayı da inceleyeceğim.
nagihan hani diğer konuda demiştin ya "gelmiş sizin vaktiniz" diye hakikaten durum o yönde o yüzden kemer sıkma politikasındayım lastik+jant işi bana nerden baksan 1500-1800 arası bi paraya mal olur o yüzden şimdilik niyetim yok,aslında niyetim varda yok
Arkadaşlar Merhaba,Aracımın yol tutusundan memnunum fakat daha mukemmel olması için kule gergisi düşünüyorum. Sizce faydası olur mu? Ve bu kule gergisi konusunda nerden ne kadar fiyata temın edebilirim.Saygılarımla,