0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Petlas al, hem ekonomik hem yol yardımı veriyor.2002 modelle, ralli yapacak değilsin ya.
biz continental aldık aurise.genel olarak bir sıkıntı yok...kışlıkları da michelin'diler, ses olarak bir fark göremedim ben...
Dün 2. aracımız Hyundai Elantra için önlere 2 adet Petlas Starmaxx Tolero ST330 185/65/14 T 2 adet aldım. Adedi 85 liradan 170 TL. Yaklaşık 40-50 km civarı şehiriiçi ve yüksek süratlerde denedim. Şuan için 10 numara. Birkaç yıl sonra ne olacağını bilemem. Ama yumuşak bir lastik, ve gereksiz tıkırtılar kayboldu. Bunun yanında da dün kuru zeminde deneyebildiğim gibi Eskişehir'de olanlar bilirler güzel bir yağmur yağdı, ıslak performansını da aynı gün denemiş oldum. Pahalı lastiğe gerek yok. Corolla'ma da alabilirim aynı lastikten...
anladim hocam, cevap icin tesekkurler. Petlas`i da incelemeye aliyorum ozaman. Virajlara sert girdiginde nasil bi tepki veriyor ?
Daha önce diğer arabalarımda dahil en az 5 takım michelin eskitmiş birisi olarak yaklaşık 6 aydır toyo proxes cf1 kullanıyorum aynı zaman aralığında toyodan önce babamın aracına kumho ecsta spt aldık babama çaktırmıyorum ama keşke onada toyo alsaymışız toyo özellikle ıslak zeminde mühiş bir yol tutuşu var kurudada çok başalırı michelini aratmaz benim lastik 195/65/15 4 adedini 500 liraya aldım michelin 850 liraydı , kesinlikle söylüyorum bir daha asla michelin almam toyo dan şaşmam , bu arada toyo üfürükten çin, kore mali değil orjinal Japon malı bunuda dikkate al . Toyo hem yumuşak bir lastik ses düzeyi güzel, michelin ilk taktığında çok sessiz geliyor fakat 6 ay sonra hamuru çatlamaya başlayınca kamyon lastiği gibi ses yapıyor. Toyo bayisi varsa git araştır lastiği gör derim
Serkan selam.. Onerilerin icin cok tesekkur ederim. Dun araca Toyo marka "H"serisi lastikleri taktirdim. Suan 30km yapabildim. ilk izlenimlerim : Yoldaki ses gitti, Yol tutus gozle gorulur derecede degisti. tabi esas performansi 200 km yaptiktan sonra gosterecek.. ilerleyen zamanlarda sizlerle paylasirimsaygilar..