0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli üyeler, sanırım büyük bir çoğunluğumuz bankalardan kredi kullanmışızdır.özellikle konut kredisi kullanan arkadaşlar bilirler, faizlerde büyük bir düşüş olduğunda bankaya gidip kredimizi güncelleriz,böyle yapınca ödeyeceğimiz faiz oranı düşer ve bu durum yararımıza olur, ilk bakışta karlı çıkıyoruz bu işten fakat benim dikkatimi çeken bir husus var;malum bu tür kredi güncellemesi yaparken bankalar yüksek güncelleme ücretleri talep etmekteler, halbuki bizler kredi anlaşması yaparken gerekli ücretleri fazlasıyla bankaya ödüyoruz. bilgisayardan iki tuşa basıp yeni ödeme planı hazırlamak karşılığında bizlerden haksız kazanç elde ediyorlar bence, böyle bir durumla karşılaşıp;- güncelleme ücretini ödemeyen üyemiz var mıdır?- ödenen ücretlerin geri alınması mümkün müdür?- bu konularda bilgisi ve özellikle de mahkeme kararı olan arkadaşımız var mıdır?Teşekkürler...Mutlu sürüşler.
Günaydın,Yanıtlar için teşekkürler, Konunun Tüketici Hakem Heyeti tarafından karara bağlanması olanaksız,çünkü 4077 sayılı yasanın belirlerdiği miktaların üzerinde (2011 yılı için 1.031,87 TL), bu nedenle bağlayıcı olmasını istiyorsak sanırım mahkeme ile konuyu çözeceğiz, malesef bankalar modern tefeci konumundalar, amacım bu konuda elinde karar olan arkadaş varsa paylaşmasıdır,Seydi bey mücadelenizi tebrik ediyorum, ama ben bu ücreti hiç ödemedim, otomatik ödeme talimatlarım olduğu için sanırım talep etmiyorlar.Mutlu sürüşler...