0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet, Yanlis anlamadin umarim. O an kimin yazdigini unutmusum, öyle gecmisim. Yazinin orjinalini düzeltiyorum. Kusuruma bakma.Kralice oraya gidip utancini ve yahut pismanligini gösteriyor. Ona hic bir lafim yok. Benim demeye calistigim insanlarin olaylari nasil gördükleri veya ne kadar bilgiye sahip olduklari. Sonucta herkes herseyi süper detayli incelemiyor. Daha cok kulaktan dolma bilgilerle veya TV'de 20 dakika ne izlediyse o kafasinda kaliyor. Belki Amerika'daki adamlarin yaklasimi farklidir ama Avrupa'da ben yarim yamalak bilgi ile veya coook büyük ön yargilarla gelip konusan adamlari biliyorum. Benim basimdan gecenlerden örnek vereyim. - Örnek 1: Meslekdaslarimdan biri aksam eve yemege geldi. Oturduk yemek yiyoruz; adam güya danisman. Kafa calisan biri. Ama döndü bana, "senin kac tane annen var" diye sordu. Benim kafa atti. Ben de "senin kac tane baban var" dedim. Ne zannettiyse, babamin haremi var diye düsünüyor.- Örnek 2: Egitimdeyiz, koca bir sinif. Yeni cikan bir cözümü tanitiyorlar ve müsteriye ne tip mesajlar vermemiz gerektigini anlatiyorlar. Anlatan süper zeka ile aramda gecen diyalog söyle:- Eleman: Murat, simdi slide'i yaparken bu mesaji yukaridan asagiya yazman gerekiyor. - Ben: Tamam. (Ben halen olayi cakmadim).2 dakika gecer...- Eleman: Murat, simdi bu mesaji da yazarken soldan saga yazacaksin. - Ben: Ok. - Eleman: Soldan saga yazman gerekiyor. Anladin mi?- Ben: - Eleman: Siz Arapca yaziyorsunuz ya, o yüzden dedim. Latin alfabesiyle yazman lazim. - Ben: CüsssBunun gibi daha zilyon tane hatiram var. Ya ben bu adamlari sekerli su gibi cekiyorum, ya da hakikaten bir marka imaji problemi var. Osmanli gibi bir devleti, yapisini, kültür hazinelerini, yasadiklarini yeteri kadar satamiyoruz. Misir denilen memleket bile parayi bastirdi, Mumya filmlerini cektirdi. Biz de yapalim. Belki cok elegant seyler üzerinden konusmuyorum (diplomatik iliskiler vs vs.). Ama her iki senede bir de, sözde Ermeni Soykirimini görmekten bana gina geldi. Yok Fransizi söyle yapar, yok Amerikan Temsilciler meclisi onayladi onaylayacak.
)))))))))))))))))))Valla ben hem uzun hem 48 kg hem sarışın hem mavi gözlü hem yarı muhacir hem kaprissiz hem de çıtır buldum ikinci kez evlenme riskine giriyorum dolayısıyla
dakka durma o tiple bi daha bulamazsın böylesini... )))))))))))))))
takıldım ben Umut'a yoksa o da diğer tüm forumdaşlarım gibi yakışıklı bir insan...... (düzelteyimde şimdi orta yaş bunalımı neyim geçirir falan)
Ahahahahahahahahaa....Go to power? )))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))) yok bilader sana gıpta edip ben de sarışın uzun boylu çıtır buldum.... )))))))))))))))))