bu konuda bir arkadaş yine sormuştu ona verdiğim cevabı sanada vereyim

"aracı çok uygun almışsınız diyebilirim ben satsam o fiyata vermem sanırım
ankarada hangi servis var bilmiyorum ama bu tip değişimleri tüm yetkili servisler zorunluluktan yaptı işallah sizinkide değişmiştir, zira dediğini gibi uzun yolda hiç sorun çıkarmıyor, ama yoğun hele istanbul trafiğinde olmadık bir yerde yolun ortasında kalabilirsiniz (siz yinede bir servis geçmişini isteyin)
aracın nadir olmasının nedeni 2004 ve sanırım 2006 yılları arasında 1.8 motor multimod seçenekli araç satıldı, ancak malum 1.8 e uygulanan taşıt alım vergisi ve yıllar itibarıyle motorlu taşıt vergisinin yüksek olması nedeniyle genelde 1.6 modelleri satıldı, daha sonra mmt sorunları nedeniyle çok şikayet gelince ve satış düzeyi yakalanamayınca 1.8 yurtiçine satılmadı ama ihracaat devam etti, türkiye genelinde kaç tane 1.8 mmt var bilmiyorum açıkçası ama çok değil, ama 1.6 alacağıma 1.8 almayı yeğlerim her zaman
nav tuşu : ihraç edilen tüm versolarda küçük ekranda olsa bir navigasgon vardı, yurtiçine vermediler ama araç standart üretildiği için o tuş var ama bizde boş bir işe yaramıyor
bagajüste perde : aracınızın orjinalinde olması lazım göremediniz ise bagajı açın ilk kapağın altında saklanmış olmalı, eğer yok ise demekki bir şekilde başına iş gelmiş
servis süresi yada km si gelmişse 60.000 bakım yaptırın, ancak fazla bir tutar ile karşılaşmayacaksınız bir çok araca göre çok makul olacak (eku kartı da kontrol ettirin bu arada)
hiç bir aracıma lpg taktırmam hele buna hiç taktırmam, taktıranlar ekonomik olduğunu söylüyor yorum yapamam
piyasası varmı diyorsunuz bence arayan için var ama artık yaş itibarıyle fiyatı düşmekte, dediğim gibi 1.6 alacağıma 1.8 her zaman çok çok iyi"
ilgili konu ise
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31526.msg419399#msg419399