0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaa yeğenim sen nerelerdesin ya,nasısın?halini keyfini sormaya gerek yok la yedin bitirdin askerliği de,hadi gözün aydın yeğen...sercan ne alemde bu arada?senle beraber geliyomu?
Hosgeldin ve hayirli olsun
dayı gelmesi lazım benim bildiğim irtibat kuramıyorum bi kez konuşmak nasip oldu..bende onun numarası yok varda sımde kayıtlı değil.. oda hiç arayıp sormadı..gelmesi gerekiyor..ben nasipse yarın sabah 10:00 otobüsüne biner akşam ALLAH kaza bela vermezse..20:00 gibi evimde olurum..
e hadi hayırlısı kardeş Allah yolunu acık etsin sağ salim gel,özledik seni yahu...
geliyorum geliyorum bensiz çamlıca buluşmaları ortamlar halı saha teklifleri..ohhhh meydan boşşş tabiii...
gel yiğidim gelgeçen gene zaferle seni andık,seninle ilk buluştuğumuz yerde,aynı o zamanki gibi hazır mangal(kullan at)çöp konteyneri yanımızda...gel dolduralım beraber meydanları.
Geçmiş olsun, Elazığ KTM den çıktığım günü hatırladımda sanki yeniden doğmuş gibiydim
Oooo hayırlı olsun kardeşim şimdiden hoşgeldin.. Gell gell daha çok işimiz var .. Hayırlı tezkereler asker.!