Gönderen Konu: 2005 Avensis 1.6 elegant XENON FAR Hk.  (Okunma sayısı 2079 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
2005 Avensis 1.6 elegant XENON FAR Hk.
« : Mayıs 16, 2011, 11:10:02 »
Sevgili Toyota cılar.. 2005 1.6 elegant avensis im var.. Far lar malum hepimizin derdi.. Görüş sıfır..

Biliyorsunuz ki orjinal Xenon Far mevcut. Ben değiştirmek istediğim de XENON kit in tamamını mı değiştireceğim ( mercek, kit, ampul ), yoksa sadece ampul ü mü değişteceğim. ? ( sonuçta aracın üstünde orjinal kit ve mercek var ) Tek başına ampul ü değiştirmem yeterli olurmu ? Birde ampul de tercihim ne olmalı sizce.. ( 6000 k düşünüyorum ama marka ne olmalı )

İlginize şimdiden teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

2005 Avensis 1.6 elegant XENON FAR Hk.
« : Mayıs 16, 2011, 11:10:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 Avensis 1.6 elegant XENON FAR Hk.
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2011, 11:39:26 »
merhabalar,

suat bey konuyu forumda 2003 ve üstü avensislerde far sorunu diye araştırırsanız daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. benim de 2004 elegantım var aynı problem bende de var. farlar biraz sönük. hatta bu cumartesi vize randevum var, aklıma takılmaya başladı acaba vize de problem olur mu diye? bu konularda bedeviyimdir, problem bulur beni....bu sönüklük sebebi farın içindeki yansıtıcıdan kaynaklanıyormuş. ya söktürüp o yansıtıcıyı tekrar kaplatmak gerek yada yan sanayi ürünü komple var almak gerek, komple var 209 lira internette motorsuz ama, kendi orjinal far motorunuzu takabiliyormuşsunuz...ben bu aralar ekstra masraflar sebebi ile biraz içeri girdim. ilerde ,eğer vizeden geçersek, alıp taktırmayı düşünüyorum...zaten farlarımda dışardan soluk duruyor...can sıkan bir görüntü...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE