0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlık tam olmadı farkındayım..Sorum şudur ki aracım 2007 MMT corolla benzinli.. çok yüksek hızlarda frene bastıgımda direksiyonda aşırı bi titreme ve pedaldada olmak üzere aynı titreme mevcut bu herkeste aynı mı bu sıralarda daha çok farkettim bunu..?
Yorumlarınız için teşekkür ederim..Torna olayı serviste oluyor mu bilmiyorum buranın sanayısıne güven olmuyor zaten..Henüz babama iletmedim konuyu çünkü ne zaman insem bi şikayet dile getirdiğim için sölücek yüz kalmadı napıcam hiç bilmiyorum...Direksiyonda hafif sola cekme vardı yeni rot balanstan cıktı adam hıc bır sorunu yok dedı 0 gibi rotları hala falan dedı..Binmiyorum artık zaten...
tabi ki Alper servislerde tornalama olayı var.. ben serviste yaptırdım.. Samsun Derinderede.. zaten bakarlar disklerin durumuna kalınlığına ona göre değişmesi gerekiyorsa ya da silinerek idare edecekse sildirir mis gibi kullanırsın.. selamlar
disklerde dalgalanma olmuştur o titreme ondan olur, ş.içinde düşük hızda frene bastığında bu titremeyi hissetmezsin ama yüksek hızda frene bastığında titremeyi hissedersin.. eğer disklerin kalınlığı yeterli ise tornalatıp sildirisen bir süre daha idare eder seni, ancak diskler incelmişse tornalatamazsın diskleri yenilemen gerekir kardeş.. ben 60000 bakımına girdiğimde balataları değiştirdim, diskleri ise tornalayıp sildiler.. selamlar..
Serviste mi değitirdin kaça mal oldu hangi marka taktılar