0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Michelin Energy Saver 4 adet lastik aldım ve toplam 2500 km oldu ve sol arka lastiğim balon yaptı, çok dikkat ettiğim halde nasıl oldu bilmiyorum hiç taşa, kayaya, çukura sert girmedim, ilk fırsatta aldığım yere götürücem ama bişey çıkacağını sanmıyorum böyle kullanmanın bi zararı olurmu acaba ne yapmam lazım bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
Buyurun burdan yakın Michelin'i yere göğe sığdıramayan arkadaşların kulakları çınlamıştır şimdi Dunlop adı altında açılan konuya bakın size yardımcı olacaktır o kadar yazdım bir çok arkadaşım Michelin lastiklerini kaldırıma dokunmasıyla pert etti Türkiye şartlarına hiç ama hiç uygun bir lastik değil bana göre siz baştan hata yapmışsınız Michelin tercihinizle aldığınız yere bir gösterin derim ama kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacaklardır
Geçmiş olsun lastikte büyük ihtimal üretim hatası var aldığınız yere götürün değiştirirler bu şekilde kullanmayın .Zafer beyHiçte kulağım çınlamadı michelin lastiklerin içinde en iyi markalardan biri balon oluşumu üretim hatasındanda olabilir zaten lastiğe verilen garantide bu amaçla verilir . Bendeki lastikler dunlop ve bittiği zaman tek alacağım lastik michelin.
Geçmiş olsun öncelikle...Buyurun burdan yakın Michelin'i yere göğe sığdıramayan arkadaşların kulakları çınlamıştır şimdi Dunlop adı altında açılan konuya bakın size yardımcı olacaktır o kadar yazdım bir çok arkadaşım Michelin lastiklerini kaldırıma dokunmasıyla pert etti Türkiye şartlarına hiç ama hiç uygun bir lastik değil bana göre siz baştan hata yapmışsınız Michelin tercihinizle aldığınız yere bir gösterin derim ama kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacaklardır balon yapmış lastik tehlike yaratır o haliyle kullanmamanızı tavsiye ederim benim aracımda orijinal Toyotanın kullandığı Dunlop Sport var ve oldukça memnunum ha parası çok olan Michelin'le değiştirir birşey diyemem
Mahmut kardeş üretim değil kullanıcı veya yol hatası ise ne olacak gene değiştirecekler mi yoksa insanlar bir çukur ve sert bir cisime temasla renkli balonlarımı görecekler
Zafer abi kullanıcı hatası veya yol hatası derlerse o michelin bayisinin ayıbı olur normalde 2 yıl içinde balon oluşturan lastikler garanti kapsamından değişir tabi bu bayiden bayiyede fark gösterebilyor kimi uğraşmasın diye dedğiniz gibi suçu kullanıcıya atabilir ama iyi niyetli bir esnafın 2500 km deki lastiği kullanıcı veya yol hatası diye değiştirmeyeceğini düşünmüyorum .Ben michelini daha önceki aracımda 15000 km kullandım sonra aracı sattık zaten hiç bir lastikten onun kadar memnun kalmadım kullandığım diğer lastiklerde lassa , bridgestone ve şimdiki dunlop zaten bu markalar kendini kanıtlamış markalardır ama aralarında en çok memnun kaldığım michelin diğerleri kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama benim memnun kaldığım michelin .
mahmut bey kış lastiği alırken bulundugum yerdeki bayi arkadaş bana 2 lastik getirdi önüme michelin ve briston fiyat olarak aynı dedi yeterli bilgim yoktu bana bristonu almamı tavsiye etti ve aldım lastikçiye gittim anlattım dogru karar olduğunu belirtti michelin yumuşak lastik kötülemek istemiyorum sanki bana otoban lastği gibi geliyor türkiyedeki yol şartları kasisler. çıkurlar malum biyosunuz eğer garanti verdilerse bayiye gidin derim
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=34118.0Burda pirellinin bir çok lastiğe uyguladığı test ile ilgili link var ve burdada lastik olayı var http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/news/files/2010/03/AutoZeitung-yaz-lastik-test-2010.pdfHatta buyrun Geçmiş olsun bu arada