0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fabrika çıkışı konusunu tam anlayamadım. sıfır araca taktık anlamında yazdınız sanırım. maliyeti ne kadar oldu? garanti şartları bozulmuş oldu mu?
çok başarılı gözüküyor
Nedense simit tanka karşıyım.Ayrıca ECU ları neden motor veya silecek su haznelerine yakın koyuyorsunuz?Su ilavelerinde çok tehlikeli değil mi?
benim aracımdada LPG var ve motoru yıkatırım 2 haftada bir LPG beynine su değmesine rağmen hiçbir sorun olmuyor, silikonlanıp kapatıldıkları için sakıncası yok.faruk bey güzel işçilik tebrikler, ayrıca garantinin devam etmesi çok güzel.
arkadaşlar konuyla çok alakası yok ama görünce sormak istedim; bu simit tank takılınca stepneyi bagajda taşımak ayrı bir dert, bunun bir çözümü olabilir mi? yani ben bunu enazından şehir içinde çıkarıp eve koysam trafikten ceza filan olur mu? yada yapılabilecek başka birşey var mı bu konuda?
Paylaşım için teşekkürler. Lpg takılan araçları satın alanların yorumları nelerdir ayar falan yaptırmaya geldiklerinde araçla ilgili?
Orijinalden alıntı: PassengerBen de aksine, aracımın çekişinden çok memnunum. Hani psikolojik olmasa, çekiş arttı diyeceğim. Aracım 1.4 Accent ERA. 97 beygirlik 16V güçlü DOHC motora sahiptir.BRC ile öyle mükemmel bütünleşti ki kırmızı ışıklardaki kalkışta hani tatlı bir rekabet olur, çok çok önde ve atik ilerliyor aracım.Bu zamana kadar taktırmadığım için pişman oldum [:'(]
anladım faruk bey, çok teşekkür ediyorum,,son bir sorum daha olacaktı; bu ince lastikler (stepne) muayeneden geçebiliyor mu? sorun çıkartırlar mı?