Gönderen Konu: Toyota Corolla Fabrika Çıkışlı Lpg dönüşümü ,LPG Montaj Resimleri Brc  (Okunma sayısı 13882 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Fs Otogaz Sistemleri , BRC Yetkili Bayisi
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
FS - AS Otogaz
Toyota Corolla Fabrika Çıkışlı Lpg dönüşümü ,LPG Montaj Resimleri Brc

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
çok başarılı gözüküyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
fabrika çıkışı konusunu tam anlayamadım. sıfır araca taktık anlamında yazdınız sanırım. maliyeti ne kadar oldu? garanti şartları bozulmuş oldu mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
fabrika çıkışı konusunu tam anlayamadım. sıfır araca taktık anlamında yazdınız sanırım. maliyeti ne kadar oldu? garanti şartları bozulmuş oldu mu?
Evet sıfır araca taktık anlamında diyorum,
Toyota KAYA Plaza ile yaptığımız prensip anlaşmasına göre sıfır satılan araçların LPG dönüşümlerini biz yapıyoruz
Aracın motor aksamında LPG den kaynaklı yada teknisyen kaynaklı bir sorun yaşandığında BRC nin 25.000 tl lik sigorta güvencesi sayesinde KAYA Plaza bizimle bu anlaşmayı yaptı. Yani Motorunuz her türlü garanti altındadır.

Kocaelide yaşayıpta LPG li TOYOTA satınalmak isteyen müşterilerimiz için bulunmaz bir nimettir bu , Darısı Tüm illerin başına  :alkis:

fiyatımız 1650 tl / 10 taksit
Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Nedense simit tanka karşıyım.Ayrıca ECU ları neden motor veya silecek su haznelerine yakın koyuyorsunuz?Su ilavelerinde çok tehlikeli değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Nedense simit tanka karşıyım.Ayrıca ECU ları neden motor veya silecek su haznelerine yakın koyuyorsunuz?Su ilavelerinde çok tehlikeli değil mi?

benim aracımdada LPG var ve motoru yıkatırım 2 haftada bir LPG beynine su değmesine rağmen hiçbir sorun olmuyor, silikonlanıp kapatıldıkları için sakıncası yok.

faruk bey güzel işçilik tebrikler, ayrıca garantinin devam etmesi çok güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar konuyla çok alakası yok ama görünce sormak istedim; bu simit tank takılınca stepneyi bagajda taşımak ayrı bir dert, bunun bir çözümü olabilir mi? yani ben bunu enazından şehir içinde çıkarıp eve koysam trafikten ceza filan olur mu? yada yapılabilecek başka birşey var mı bu konuda?
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Tecrübelerle sabittir simit depo herzaman silindir depolara göre daha avantajlıdır ancak kullanıcıya göre değişir tabiiki :)
Bu resimde ECU ile su kabı zıt köşelerde, Yanlış görmüşünüz :)
Bazı ecular silikonlu bazı ecu lar silikon contalıdır;
Ancak tüm ecular woter proof tur. İçine su almaz, buna rağmen korumakta yarar vardır.

benim aracımdada LPG var ve motoru yıkatırım 2 haftada bir LPG beynine su değmesine rağmen hiçbir sorun olmuyor, silikonlanıp kapatıldıkları için sakıncası yok.

faruk bey güzel işçilik tebrikler, ayrıca garantinin devam etmesi çok güzel.

arkadaşlar konuyla çok alakası yok ama görünce sormak istedim; bu simit tank takılınca stepneyi bagajda taşımak ayrı bir dert, bunun bir çözümü olabilir mi? yani ben bunu enazından şehir içinde çıkarıp eve koysam trafikten ceza filan olur mu? yada yapılabilecek başka birşey var mı bu konuda?

1- İnce  stepne tedarik edebilirsiniz.
2- Evinize bırakmak ! iyi fikir değil,
3- Eve bırakırsanızda tamir kitlerinden enaz 2 tane alıp bagajınıza koyabilirsiniz.
4- Artık bazı ünlü marka araç üreticileri stepne koymuyor araca, tamir kiti koyuyor.
Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Paylaşım için teşekkürler. Lpg takılan araçları satın alanların yorumları nelerdir ayar falan yaptırmaya geldiklerinde araçla ilgili?
2011 1.6 corolla comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
anladım faruk bey, çok teşekkür ediyorum,,
son bir sorum daha olacaktı; bu ince lastikler (stepne) muayeneden geçebiliyor mu? sorun çıkartırlar mı?
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Paylaşım için teşekkürler. Lpg takılan araçları satın alanların yorumları nelerdir ayar falan yaptırmaya geldiklerinde araçla ilgili?

Alıntı
Orijinalden alıntı:  Passenger

Ben de aksine, aracımın çekişinden çok memnunum.
Hani psikolojik olmasa, çekiş arttı diyeceğim.
Aracım 1.4 Accent ERA. 97 beygirlik 16V güçlü DOHC motora sahiptir.
BRC ile öyle mükemmel bütünleşti ki kırmızı ışıklardaki kalkışta hani tatlı bir rekabet olur, çok çok önde ve atik ilerliyor aracım.
Bu zamana kadar taktırmadığım için pişman oldum [:'(]

Forumlarda Kalitemizi kullanan arkadaşlar anlatıyorlar. Bu mesaj gibi bilercesi bulunmakda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
anladım faruk bey, çok teşekkür ediyorum,,
son bir sorum daha olacaktı; bu ince lastikler (stepne) muayeneden geçebiliyor mu? sorun çıkartırlar mı?

evet stepne olarak muayeneden geçebilir