0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
contaları sordum,conta çok zor arıza veren bi parçadır dedi usta.yağ filtresinin yanında ekzoz borusunda bi conta yeniledi şimdi içerde koku yok ama dışarda var koku,dene bi düzelmediyse tekrar getir dedi
hani şu metal bi bölüm varya üzerinde el işareti var,yani çıplak elle dokunulmaz diye hani araba çalışınca sıcak oluyo ya,onun tam altında bi boru var bileşenin arasında conta vardı bilezik şeklinde.motordan pek anlamadğm için amatörce anlatıyorum kusura bakma
o conta takıldıktan sonra yaklaşık 3 km yol yaptım geri döndüğümde arabanın içinde koku yoktu ama dışında bariz vardı,usta contayı değişirken benzin döküldüğü için kokabilir dedi.bi müddet kullan kokarsa yine gel dedi.ama bence kokuyu içeri vermemesinin nedeni fanın o ara çalışmamasıydı . sizinde 98 avensis miydi bu sorunu yaşatan?
tutkum vardı toyotaya,boyum kısa diye eski kasa corolla almaya üşendim çünkü kullanınca önümü göremiyodum,bi de getz ve accent kullanıcısıydım ama onlarda basmıyodu biraz tutku lazım uzun yola,karar verdim avensise ve en sonunda buldum 2 gün önce gelgörki bu problem canımı sıktı soğudum arabadan
bujilerden olabilir dedim ustaya,yok olmaz dedi.araba uzun yola gitse bile,2. viteste düşük rolandda kullanınca da kokuyo.bi conta değişildi manifolt ta mı ne,ondan sonra koku içeri gelmedi belki de o ara fan çalışmadı ama içerden fanı açtım klimayı açtım yine içeri koku gelmiyor.şimdilik sadece dışarda var koku.usta contayı değişirken benzin döküldü oyüzden kokuyor o da geçer dedi ama bende bilemiyorum