0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Deveye diken ,İnsana..... ken." dememiş mi atalar.[/quote]aklımı okumuşsun aynen her cümlesine, harfine, noktasına, virgülüne kadar katılıyorum sana
Mete bey bu elde ettiğin bilgilerin kaynağını verebilir misin? nerden temin ettiniz? Bu tasarının bu maddelerden oluştuğuna emin misiniz?(örneğin 27. madde yakın bi zamanda değil 2028 den sonra işe başlayanlar için geçerli, emzirme ödeneği 50 ytl den 203 ytl ye çıkmas v.s) lehimize hiç mi madde yok, insanları yanlış yönlendirmeyelim eğer bu yazdıklarınız gerçekten doğruysa yazıklar olsun demekten başka bişey aklıma gelmiyor çünkü 1 nisan şakası gibi bişey bu [/quote]Ali Bey 27 ci maddede yakında dediği 7000 iş günü için,Orada hemen 9000 e çıkacak demiyor zaten20 sene sonra bile çıksa çocuklarımızı etkiler.Türkiyenin hayat şartlarında 9000 gün 65 yaş çok mu iyi.Bu bilgiyi nereden bulduğumu sormuşsunuz.Basın olmasa nereden duyacağız bu haberleri.Biraz araştıran bir insan bunları bulabilir.Yoksa ben bilmeden bunları nereden uydurcam.Gerçekleşince herkez görecek hayatın nasıl felç olacağını.inşallah tersi olurda hep beraber görürüz.Bunlar daha bi şeey değil.Yarın hastaneler ssk ve bağkura paralı,emlak vergisi % 50 zam,tek evi olan emekliye yeniden vergi konması,sokaklara araba parketmeye saati 2 ytl günlük 7ytl park parası, emekliden aylık kesinti, vs,vs,vs.Zam üstüne zam hayat iyice felç olacak.Çocuklarımıza acıyorum .Hadi iyi yapıyolar diyen çıksın desin diyorum başkada bi şey demiyorum.
Yok abi ya daha neler... Ciddi değilsinizdir umarım???[/quote]Kimin icin basarili oldugunu söylemedim tabiki. Su anki iktidari ve hedefleri icin basarili. Ha bu arada halk ezilir, cile ceker. Önemli degil. 2 tencere, 2 cuval un cözerler sorununu.Daha bu ne. Neler gelecek daha önümüze. Bunlar halen baslangic safhalarinda. Hayirli olsun diyelim.