0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polikliniğin kapısının önünde kaldırıma paralel ve gayet güzel park halince duram aracıma kendini bilmez kavatın teki çıkmaya çalışırken arka tamponun sol tarafından sürtmüş, utanmasa tamponu alıp götürecek şeref yoksunu şahsiyet, boyanın bir kısmı kazınmış, ve bir de tamponu bayağı bir esnetmiş olacak ki tamponun boyası çatlamış.nası kızdım nasıl küfrettim anlatamam, hadi bir dikkatsizlik yaptın sürttün arabaya , adam olsa insan olsa bir telefon numarası bırakır, kendi cebinden de çıkmayacak, sigorta ödeyecek, ama nerdeee, anca kaçmasını bilirler . . .
çok sağolun varolun arkadaşlar.tırnaklarla ilgili bir problem yok, vakit bulduğum biara Autoking'e götürüp mini onarım paketinden boyayı düzellttiricem, ama gene de can sıkıyor.durduk yere insanın malına zarar verip kaçılması...
geçmiş olsun ,aynı dertten bugün bende müzdaribim
ben alıştım istanbul'da, ankarada böyle olaylar fazla olmadığı için insanın morali bozuluyor bilirim o durumu, sizlere birşey olmamış ona şükretmek lazım
Sefa doğru söylüyor. Biz Ankara'da alışkın değiliz, ben İstanbula geldiğimde araçlara biraz dikkatli baktığımda %70 inde ya vuruk yada sürtme var.