0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence toyotasa bu foruma destek degil kostek olur [/quote]Yaman Bey bu konuyla ilgili olarak Toyotasayla yaşadığınız bir sıkıntı var sanırım bizimle paylaşırmısınız ?
Peki arkadaşlar. Sizlerin düşüncelerinizi okudum. Pek ihtimal vermiyorum ama Toyotasa ile bu konuyu görüşeceğim. Ayrıca ben eski bir matbaacıyım, stıcer çıkartma ilan bunlar benim için zor şeyler değil bu konudada yapabileceğim birşey olursa lütfen bana bilgi aktarın.[/quote]Adil Bey siz toyota da yetkili bayisinde çalışıyorsunuz değil mi ?
Şunu bilin, yöneticilerinizden biri olarak ben herhangi bir firma ile ortaklığa sıcak bakmıyorum. Sonuçta burada Toyota forumu da olsak bazen Toyota'lara, dağıtıcılara, bayiilere, servislere baya eleştirimiz olmuştur.Ne kadar modern olduklarını ilan etseler de genel olarak bizim firmalarımız eleştirilerden hiç hoşlanmazlar Tanıtım amaçlı daha değişik projelerim de var, daha kimse bilmiyor [/quote]Ortaklık nereden çıktı ki , biz onlarda sadece sponsor olmalarını isteyeceğiz arkadaşlar. Zaten onların markaları biz burada son tüketiciler olarak iyi veya kötü yönlerini eleştiriyor veya övüyoruz , kaldı ki bu en doğal hakkımız asparagas olan bir şey yok sadece gerçekler var ! Tanıtım amaçlı projelerinizi bizimle paylaşırmısınız Alper Bey ?
Adil Bey siz toyota da yetkili bayisinde çalışıyorsunuz değil mi ?[/quote]Doğrudur. Toyota plaza Toyan da satış danışmanıyım.
Sİzden 2007 temmuz da bir araç almıştık komşuma (2008 Corolla yeni kasa) Hatta dizel bi aracınızla test sürüşü yapmıştık.Ama sizi hatırlayamadım.İsiimler hafızamda pek tutamıyorum.[/quote]Teslim almaya geldiyseniz % 99 aracı ben anlatıp teslim etmişimdir. Ama burdaysanız buyrun gelin bir çay içer tanışırız.Saygılar.