Gönderen Konu: Hız testi iyi, ama sayfalar yavaş olabilir mi?  (Okunma sayısı 1390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Hız testi iyi, ama sayfalar yavaş olabilir mi?
« : Mayıs 13, 2011, 10:01:59 »
Merhabalar,
Yılbaşında 16 mbit  e kadar  olan tarifeye  geçtim. 4 aydır falan çok  güzeldi. Hız  testlerim 12 den  aşağı  düşmüyor,  serveri  sağlam/hızlı  olan full hız veren sitelerden  downloadlarım 1.45 mb/sn  den  aşağı  düşmüyordu. Ama son bir  aydır  bir  düzensizliktir  gidiyor. sayfalar  yavaş açılıyor, internete  bazen  bağlanmıyor. Bende yaklaşık 3,5 yıllık modemim (7/24 aktif)  airties rt205 den olacağını düşünerek modemi servise yolladım. Çünkü başka bir  modem denediğimde  düzelmişti o an için.  Şimdi farklı bir modem  var, yine airties yine rt205 fakat TT armalı. Standart modemim serviste. Neyse sorun yine  devam ama bu sefer internetten kopma  yok, sürekli bağlıyım,  hız testleri 12 olmasa da 10mbit ten aşağı düşmüyor. Ama  sayfaları 256 kb lık  bir  bağlantı  gibi  açıyor deli oluyorum. Artık modem servisten gelsin arızalımı değil mi öğreneyim bu sefer hattın kontrolu için telekomun kapısını  çalacağım. Birde airties müşteri hizmetleri ısrarla  portunuzun değiştirilmesini  talep  edin, kesinlikle  çok  fark eder  diyorlar. Sizler  ne diyorsunuz  bu konuda ?
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Hız testi iyi, ama sayfalar yavaş olabilir mi?
« : Mayıs 13, 2011, 10:01:59 »