Merhabalar,
Yılbaşında 16 mbit e kadar olan tarifeye geçtim. 4 aydır falan çok güzeldi. Hız testlerim 12 den aşağı düşmüyor, serveri sağlam/hızlı olan full hız veren sitelerden downloadlarım 1.45 mb/sn den aşağı düşmüyordu. Ama son bir aydır bir düzensizliktir gidiyor. sayfalar yavaş açılıyor, internete bazen bağlanmıyor. Bende yaklaşık 3,5 yıllık modemim (7/24 aktif) airties rt205 den olacağını düşünerek modemi servise yolladım. Çünkü başka bir modem denediğimde düzelmişti o an için. Şimdi farklı bir modem var, yine airties yine rt205 fakat TT armalı. Standart modemim serviste. Neyse sorun yine devam ama bu sefer internetten kopma yok, sürekli bağlıyım, hız testleri 12 olmasa da 10mbit ten aşağı düşmüyor. Ama sayfaları 256 kb lık bir bağlantı gibi açıyor deli oluyorum. Artık modem servisten gelsin arızalımı değil mi öğreneyim bu sefer hattın kontrolu için telekomun kapısını çalacağım. Birde airties müşteri hizmetleri ısrarla portunuzun değiştirilmesini talep edin, kesinlikle çok fark eder diyorlar. Sizler ne diyorsunuz bu konuda ?