Gönderen Konu: 2011 corolla ile ilgili birkaç soru...cevaplar mısınız lütfen?  (Okunma sayısı 1938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
 arkadaşlar merhaba,
 2011 corolla 1.6 elegant a/t ile ilgili bir iki sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1)direksiyondan park halinde ya da park ederken çıt diye bir ses geliyor.özellikle belli bir açıdan fazla manevra yapınca oluyor bu ses.
forumda araştırdım,sorunu yaşayan tek ben değilim.sorunda demek doğru değil aslında,rahatsız değilim ama merak ettiğimden soruyorum.
forumda bazı çözüm yolları önerilmiş,örneğin direksiyon ayarını değiştirmek ya da direksiyonun alt kısmındaki parçayı yağlamak gibi...

bunları uygulayan ve sonuç alan var mı?

2) son bir kaç gündür birşey farkettim.park ettikten sonra arabadan iniyorum. arabanın altından çıt çıt ...diye sesler geliyor...küçük bir taşın metale değmesi,ön arka kapıların altına eğildim dinledim,periyodik bir ses değil...

3)3M cam filmi kaplattım.2 numara.10 yıl garantili,E2 bandrollü...maliyet 210 tl. kaplatan arkadaşlar var mı?sizce fiyat nasıl?

cevaplayan tüm toyotacılara teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla ile ilgili birkaç soru...cevaplar mısınız lütfen?
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2011, 00:18:16 »
Cevap-1: Bende gelmiyor:-)
Cevap-2: soğuyan egzos borusundan gelen ses, bende de oluyor.
Cevap-3: Cam filmine karşıyım:-)
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort d4d
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2011, 03:07:57 »
bende 2011 corolla aldım cam filmi yaptırmak istiyorum bir çok yerden fiyat aldım lumar 300 tl camlar sökülerek yapılacak 3m 250 tl camlar sökülmeden fiyat aldım bence senin aldığın fiyat 3m için çok çok iyi ayrıca camları sökerek takacaklarsa daha sağlıklı olur
2011 Corolla Comfort Metalik Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2011, 03:16:19 »
Cevap-3: Cam filmine karşıyım:-)
ondan ötürür parayı bulur bulmaz lazerle yaktırıcaz camları :D :D
2003 Toyota Corolla 1600 cc vvt-i 110 bg A/T

no problem because it's Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2011, 17:38:09 »
arkadaşlar cam filmi hakkında sizi uyarayım:
geçenlerde llmar bayisine sordum kaça çekiyorsunuz diye güvenlik filmiydi yaklaşık 400 veya 500 gibi bi rakam verdiler.bizim burda llumar güvenlik filmi çeken bi dükkan var oda güvenlik filmini sana 200 tl ye 4 cam arka cam hariç çekeriz dedi.bende huylandım bayisini aradım filanca arkadaşa mal veriyormusunuz diye.onlarda dediki avrupa yakasında 3 tane bayimiz var onların dışındakilere pek itibar etmeyin dedi sahte olabilir boş llumar kutusunu alıp içine taiwan filmi koymak çok ta zor değil.neyse ucuz çeken arkadaşa göster bakalım müdür malı görelim dedim abi buyur dedi tabi baktık ama çakamadık orjinal llumar filimlerde halogram var diyen leri duymuştum.bende 100 tl fazla vericem bayisine yaptırıcam huylanmaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2011, 16:46:04 »
bende de aynı araç var...1.o ses bende olmuyor 2.motor soğurken çıkan ses o önemli değil 3. cam filmi taktırtma bence...