0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yukarıdaki yorum için söylemiştim , o tüp konusunu sanırım biliyorum ama tam çıkaramadım amerikada revaçta bir ürün olarak kullanılıyordu.Video usu vardı bulabilirsem paylaşacağım.
Günaydın, geçmiş olsun can sıkıcı bir durum,Mini onarım hizmetinde yanlış hatırlamıyor isem 20.cm kadar olan çizikleri onarabiliyorlardı, bir konuşun derim outo king ile, tabiki kaskonuzda bu paket varsa!
eskiden bu tip çizikleri biraz pasta ile üzerinden geçip yoketmek mümkün idi, ancak son yıllarda araçların boyaları üzerine bir kat vernik tarzı bir koruma yapıldığı için işe yaramaz oldu, aynı şekilde kalem şeklindeki çizik kapatıcılar ise hiç bir işe yaramıyor boşa para vermeyin
geçmiş olsun bizim arabayıda çizdiler ön sağ çamurluktan arka kapının sonuna kadar (ne isterler bilmem ) pasta cila denedim olmadı çizik kalemi denedim olmadı mecbur boyatacağız bizde pasta cila deneyin çizik kalemi denemeyin yalan dolan paranıza yazık hiç bir işe yaramız pasta cila ile olmazsa mecbur boyatacaksınız
önce pasta cilayla bir deneyeceğim olmazsa outokinge gideyim.
Arkadaşlar çocuklar park yerindeki araçların arasından bisikletle geçerken malesef Toyotamı çizmişler. Çok moralim bozuldu bu olaya.Sol ön çamurlukta 20 cm ve sol ön kapıda 10 cm lik tırnakla hissedilen çizikler mevcut.Aracımın rengi gümüş gri.Bu çizikleri nasıl kapatabilirim.Kalem için forumda iyi şeyler yazmıyor.Araç kaskolu,çizilen yerleri komple boyatayımmı yoksa rütuş yapıp pasta cilaylamı kapattırayım.Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.