0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba. Bende 2005 model corolla sol HB var. Arabama bir ses sitemi kuracağım. Anfi + subwoofer + kompenent. Sorularım şunlar. 1- Orjinal cd çalarımı kullanabilirmiyim. ( Anfi bağlantısı sağlanabilirmi )2- anfi taktırdıktan sonra kapılardaki hoparlörleride değiştirmek istiyorum. kapıdaki hoparlörler 13cm'mi yoksa 16 cm'mi?3- Akü yeterli olurmu yoksa daha farklı bir akümü almalıyım [/quote] Merhabalar, Öncelikle belirtmek isterim ki konunuz ile ilgili olarak Club Üyelerinin Müzik Sistemleri konusundan bir çok sorunuza cevap bulabileceksiniz. Kısaca sorularınıza da değinmek gerekirse;1- orjinal cd çalara da ampli bağlayabiliyorsunuz. Ancak gerek yüksek dip sesi, gerekse de ayar imkansızlığı müzikten alınan zevki boğuyor. (En azından bende öyle oldu) 2- Ön kapılar 16, arkalar 13 cm bildiğim kadarı ile. Ancak ben öne de arkaya da 16 cm lik hoparlör taktırdım ve hiç bir problem yaşamadım. 3- Şu anda bir 5 kanal ampli bir de mono sub amplisi aracın orjinal aküsünden güç almakta benim arabada. 2 senedir de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Saygılar ...