0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar her sabah ve her akşam işe gidip gelirken ankara-istanbul D100 karayolunu kullanıyorum.Her zaman aynı şeyler... yol, 3 şerit+emniyet şeridi.Ne hikmet ise sol şerit devamlı dolu, sağ şerit ise genelde bomboş.Öndekine önce bir miktar yaklaşıp hızına uygun şeride gitmesini bekliyorum.Elbette tık yok adamda/adamiyede .Sonra ışıkla işaret verip yol istiyorum ; genelde şöyle bir ters bakış ve aynen yola devam.Eh binde bir yol veren oluyor.Yol verende genelde sinyal vermeden sağ şeride geçiyor Birde özellikle istanbulda trafikte iken takip mesafesi için makul ve olması gereken ara bırakıyorum sonra geliyor kendini akıllı vede şoför sanan bir ultra gerizekalı dalıyor araya.Adeta üstüne çıkacak benim araç;elbette benden fren ....-Trafikte hareket şekli o toplumun ortalama kültürel gelişmişliğini gösterir.Biz kimseye saygı duymaz isek kimseden saygı beklememeliyiz. -Her sürücü hızına uygun şeritte seyir etmeledir.-Emniyet şeridi acil durumlar içindir kendini uynık sananların kullanımına mahsus değildir.-Daha sarı ışık yanarken kornaya asılmak en büyük edepsizliklerdendir ve de tehlikelidir.
ben normal yorum yapmıştım oda mı silinmiş
Eğer bulunduğunuz şehirdeki kavşak ve belirli noktalarda herhangi bir sebeple sol şeridin yavaş aktığını bilirseniz gideceğiniz yere %50 daha çabuk gitme şansınız var...Süper oluyor hop geç sağa geç göbeği hopp geç sola devam et.Hophophop değiş tonton:)))))))