0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirde iki ayrı toyota servisini telefonla aradım bir servis sag far oldugu icin akü ve tampon kısmına baglı olarak yapılan islemin 40-45 dk arası surecegini ve bunun icin işcilik alacagını belirtti.diger servis ise sadece far parasını alabılceklerini işcilik almayacaklarını söledi sizce ne yapmalıyım?? 15.75 kurus far parası 15 lira işcilik......rakam o kadar pahalı degil ama iki köklü servis arasındaki işcilik farkı neden??
neyse arkadasım zaten 15 lirayaa far olmaz degil mi? AMPUL.......HATTA LAMBA..........
Merhaba Ufuk.Sana küçük bir uyarı niteliğinde açıklama yapmak istiyorum.Burası tamamen gönüllülük üzerine kurulu,otomobil ve özellikle toyota severlerin üye olduğu bir forum,bir arkadaşlık ve kardeşlik sitesidir. Bazı kişiler buraya birşeyler öğrenmek için üye olurken bazıları ise tecrübe ve bilgilerini paylaşmak isterler.Paylaşırlar.Yardıma ihtiyacı olan bazı arkadaşlar ise ki tecrübeleri yoksa buradan birşeyler öğrenip uygulamaya çalışırlar ki bu herzaman doğru değildir.Şimdi düşün;ben arabadan hiç anlamam fakat bir şekilde bir arabam oldu.Belki hoşuma gittiği için belkide param yetmediği için patlamış olan far ampülünü değiştirmem gerekti.Buradan LAMBA yada FAR şeklinde okudum ve gittim.Yedek parçacıya ---Şey arabam için lamba alıcaktım? desem ?....Ben satıcı olsam bozuntuya vermeden elinizde eskisi varmı ? diye sorarım.....Sence sonrası skeç nasıl gelişir.Kısa kesersem.Özellikle doğru uslup ve hitap şekli,ikinci olarak doğru Türkçe, ve doğru bilgi.....