0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Remzi Bey Merhaba;Amacım kesinlikle polemik yapmak değil.Ben herkesin düşüncesine saygılıyım ki yazımın sonunda da bunu belirttim.Fakat siz yazınıza KALİTE HİKAYE diye başladınız ;benim anlatmak istediğim bu işin hikaye olmadığıdır.Selamlar...
Herşey çekirdek için miydi? kendimizi kullanılmış hissediyoruz
Onu bunu bilemem ama daha önceki aracımda Atiker vardı şimdiki aracımda BRC var.Atiker' in enjektörleri daha çok ses çıkarıyordu. BRC' de duymuyorum.Bulunduğum yerdeki Atiker servisinde bakım ücreti 50 tl ama 40 TL' ye yaparız diyorlardı. 40 tl veriyordum.BRC taktırdığım yerde bakım ücreti 10 TL yada 20 TL olması lazım. Ben sevdim BRC' yi. Birde taktırdığım yerde kampanya var. İlk 50 TL gaz hediye ve lastik tamir kitide hediye.1500 TL 10 taksit
2006 corolla hb arac?ma 30000 km de iken otomotiv teknikeri bir arkada??m?n tavsiyesi üzerine akl?mda binbir dü?ünce ile atiker takt?rd?m. 55000 km ye kadar hiç sorunsuz kulland?m. ve özel sebeplerden dolay? arac?m? satt?m. arac? alan bir arkada??m olduïu için araçta hala hiçbir s?k?nt? olmad?ï?n?n haberini al?yorum. yeni arac?ma lovato takt?rd?m. 1300 tl ye. ayr?ca atikerin servis aï? çok geni?, parça bozulmalar?nda hiç beklemeden adamlar yenisini tak?yorlar. ama brc de san?r?m tamir yoluna gidiyorlarm??(yanl?? biliyor olabilirim). bu da beklemelere yol açar haliyle.