0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atiker yılda 100.000 adet ,BRC 60.000 satıyor (Yaklaşık rakamlar) yani oran sizin belirttiğiniz gibi değil Mesut Bey : )
1500TL param var ve acımam diyorsan BRC tabiki ama 1500TL çok diyorsan benim gibi 2005 Corolla ilk sahibiyim Atiker taktırdım safe fast 3 4 ay oluyor ve çok şükü hiçbir sıkıntım yok 10,000 km yi doldurdum ve bu hafta cuma günü bakıma gidicem filtre değişimi içinaraçlarımız aynı kasa olduğu için yazıyorum , iyi bir ustaya yaptırtırsan sorun yaşamazsın, ben uzun yolda 80TL lik gaz ile 37 38 LT gaz ile 525KM yol yapıyorum saate 90KM geçmeden,şehir içinde ise aynı oranda yakıt ile 440 450 km yol katedebiliyorumyani kilometrede şehir dışı 167 kuruş, şehir içi ise 179 kuruş gibi bir yakıt sarifyatı var. (not olarak ekliyeyim aracımda Performans tipi açık hava filtre kiti mevcut komple set olarak.)araba kesilecek delinecek yazmış Ümit beyde, buna istinaden şunu yazayım bende, manifoltun her bir koluna 1 tane olmaz üzere toplamda 4 adet delik açılacak + bagajdaki stepne yerine (simit tank için) 1 tane delik açılıyor 4 5 cm çapında gaz kaçağı varsa dışarı tahliye olsun diye, birde su borusu kesiliyor, öyle ahım şahım bir delme biçme kesme işlemi yok anlıyacağınız diğer parçaların montajını ben hep var olan vidaları söktürerek yaptırdım
Mehmet bey örnek olarak diye mesajımdada belirttim zaten bu arada BRC yi cebinde biraz fazla parası olan taktırıyor ama atikeri doğancı şahinci yada 15 20 senelik aracı olan bile taktırıyor , e doğal olarak buda atikerden memnuniyetsizlik getiriyor çünkü o araçlarda zaten ağrıza olma riski daha fazla, kaş defa 15 yaşında bir araca yada yürümekte zorlanan muayenesi bile olmayan araca BRC taktınız ?bu tarz eski dökülen araçlara Atiker taktırıyorlar işte
Mesut bey, yakıt değerleriniz çok iyi gerçekten, okşayarak gaz pedalına dokunuyorsunuz galiba:)
Arkadaşlar yorumlar için cok tesekkurler.Ama inanın kafamı netleştirebilmiş degilim.Atiker de fayda/maliyet oranı daha yuksek ve amorti suresi daha kısa.Brc daha kaliteli ve uzun omurlu onda da suphe yok.Insan bu donusumu tasarruf odaklı yaptığı için daha ucuzuna aklı gidiyor.Ama bir de Atiker taktırır da sorunlarla boğusur muyum tereddütü yok mu?